Caravan accessoires

Bij Caravandeal kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met uw caravan. Wij bieden niet alleen een ruim
gamma aan stacaravans maar ook alles wat daarbij hoort. 

Waarom caravan accesoires bij uw aankoop?

Wanneer u een nieuwe stacaravan koopt komt deze zonder caravan accessoires. Daarom kan het handig zijn, om extra comfort en luxe aan uw nieuwe aankoop toe te voegen. Houdt u echt van buiten zitten of heeft u een extra opstapje met leuning nodig? Wij hebben wat u nodig heeft om uw stacaravan helemaal af te maken.

Houten terras & overkapping

Een houten terras met overkapping bij uw chalet om heerlijk buiten te genieten? Vanaf €2300,- heeft u een mooi terras met overkapping, inclusief levering en montage. Een houten terras is een van de caravan asseccoires die zeer geliefd is. De terrassen zijn uit FSC hout vervaardigd, zijn volledig geïmpregneerd en dus zeer onderhoudsarm.

Terrassen

Ook voor mooie terrassen kan u bij Caravandeal terecht. Deze kunt u volledig zelf samenstellen op basis van uw stacaravan of staanplaats. U kan uw terras dus helemaal op maat bestellen waardoor deze helemaal aansluit bij uw wensen. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee.

Terrassen

Caravan accessoires

Voortenten en partytenten op maat

Bent u op zoek naar een voor – of partytent voor uw stacaravan?

Onze kwalitatieve tenten zorgen ervoor dat u ten allen tijde droog kan zitten bij regenweer en geven u de nodige schaduw bij hitte en felle zon. Daarnaast houden ze de warmte ook langer vast waardoor u lekker lang buiten kan zitten zelfs wanneer het reeds is afgekoeld.

Deze tenten zijn dan ook voor veel mensen een goede uitkomst met het wisselende weer en dragen bij tot een optimaal genot van uw tweede verblijf. 

Voortenten en partytenten

Trappen

Voor het betreden van uw stacaravan heeft u meestal een opstapje nodig, ook wanneer u reeds een terras heeft. Voor alle soorten trappen kan u bij Caravandeal terecht. Bij ons vindt u diverse trappen in behandeld hout al dan niet voorzien van een leuning of ballustrade. Hierdoor kan u steeds op een veilige manier uw stacaravan betreden. 

Stacaravan trappen

Caravan accessoires & stacaravans

Tijd om uw tweede huis wat op te knappen of aan te kleden? Bij Caravandeal vindt u alles voor uw caravan en stacaravan. Wij kunnen u voorzien van occasie stacaravans,jong tweedehandse stacaravans en splinternieuwe stacaravans maar ook in een uitgebreid gamma aan caravan accessoires. Wij denken graag met u mee en kunnen u informeren over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend met ons contact op. 

Contact

Caravanaccessoires