Carnaby stacaravan

De Carnaby stacaravans komen uit Engeland. Al ruim 45 jaar worden Carnaby stacaravans geproduceerd. Deze caravans staan bekend om de luxe uitrusting en de goede kwaliteit. Daarnaast heeft u ook nog eens veel opties in deze stacaravans.

Carnaby stacaravan

Luxe stacaravan met vele opties

De Carnaby stacaravan is luxe ingericht en heeft vaak veel opties. Dit houdt in dat u kunt kiezen of u bijvoorbeeld een centrale verwarming, wasmachine wilt of muggenhorren in de slaapkamer. De stacaravans van Carnaby zijn vaak erg ruim met een moderne inrichting. De stacaravans zijn gemaakt van mooie materialen van uitstekende kwaliteit en afwerking. Hierdoor kan een Carnaby stacaravan jarenlang mee. U vindt in elke prijsklasse een luxe en mooi model van Carnaby.

Bekijk ons aanbod

Een nieuwe of occasion Carnaby stacaravan kopen

Bij Caravandeal hebben wij regelmatig mooie Carnaby stacaravans in ons assortiment. Deze luxe stacaravans zijn zeer geliefd. De afgelopen jaren heeft Carnaby zich nog meer ontwikkeld en zijn de stacaravans compleet vernieuwd. De nieuwere modellen zijn zeer innovatief en modern. Zowel de occasions als de nieuwe modellen blijven erg lang mooi en zijn erg luxe. Een Carnaby stacaravan is dan ook altijd een uitstekende keuze.

Bijzonder aan de Carnaby stacaravan

  • Luxe uitrusting
  • Goede kwaliteit
  • Verschillende prijsklasses
  • Blijven erg lang mooi
  • Innovatief design

Meer over de Carnaby stacaravans

Caravandeal

Wilt u bij Caravandeal een Carnaby stacaravan aanschaffen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Onze adviseurs kunnen u ook helpen bij het zoeken naar uw gewenste type Carnaby stacaravan. Wij zijn al meer dan 15 jaar koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans. Wij kunnen u dan ook erg goed van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk al onze stacaravan merken.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be