Chalet op maat

Bent u op zoek naar een chalet op maat? Neem dan eens bij ons een kijkje, uw ervaren partner voor een chalet op maat en voor elk budget. Een maatwerk chalet heeft als grote voordeel dat u dit kunt inrichten naar wens. Er zijn bijvoorbeeld diverse vormen en afmetingen en onze specialisten denken graag met u mee bij het realiseren van uw droomchalet.

Chalet kopen België

Ziet u het al voor u? In de weekends, vakanties of misschien zomaar tussendoor even helemaal weg op uw eigen plekje op een mooi vakantiepark. Even weg van alles kunt u tijd doorbrengen met uw gezin, familie of vrienden en genieten van de rust en de natuur. Lekker lezen, een mooie wandeling of fietstocht of een bezoekje aan een stadje in de buurt, alles is mogelijk. Een eigen chalet is voor veel mensen echt een droom. Een comfortabele plek om even weg te zijn van alles, maar toch in een vertrouwde omgeving in uw eigen chalet.

Chalet op maat

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw chalet kunnen wij ons heel goed voorstellen dat u deze chalet geheel op maat wilt laten maken. Een chalet op maat voldoet natuurlijk nog meer aan uw specifieke wensen en zal daardoor nog meer als een huis aanvoelen. Uw eigen chalet op maat laten maken kan bij Caravandeal. Wij denken met u mee en kunnen u suggesties aan de hand doen om het chalet optimaal in te richten, voorzien van alle luxe die u wilt.

Tweede verblijf breebos, Caravan accessoires

Caravandal is een typisch Belgisch bedrijf met een rijke traditie van meer dan 15 jaar. Al vele jaren ontwerpen en bouwen wij chalets, varierend van enkele chalets tot dubbele chalets, maar ook L-vormige chalets behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. 

Bekijk alle types

Ons doel is dat wij voor u een chalet bouwen dat helemaal aan uw wensen voldoet en dit tegen een scherpe prijs en uiteraard rekening houdend met allerlei bouwtechnische eisen. Een chalet waar uw eigen sfeer volledig aanwezig is en u de mogelijkheid geeft volop te genieten van uw vrije tijd. Wij nemen u dan ook graag het complete traject uit handen waarbij u door ons een chalet op maat laat maken, maar wij tevens zorgen voor het transport, de plaatsing en service. Met Caravandeal kunt u ongestoord genieten van uw vrije tijd met een betrouwbare partner wanneer het nodig is.

Chalet op maat laten maken?

Wanneer u overweegt een chalet op maat te laten maken kunt u alvast nadenken over volgende punten:

  • Hoeveel slaapkamers wilt u in het chalet?
  • Wilt u een ruime inloopdressing?
  • Moet de badkamer grenzen aan de master bedroom?
  • Wilt u een toilet apart of in de badkamer?
  • Welke stijl mag de chalet krijgen, landelijk, modern of...?

Uiteraard denken wij graag met u mee en kunnen ons advies geven dat op jarenlange ervaring is gebaseerd.

Meer informatie?

Op onze website vindt u reeds meer informatie, maar wij adviseren u tevens graag telefonisch (0478-817460), per mail of tijdens een bezoek aan ons Experience Center (Rijkevorsel). Via het contactformulier sturen wij u tevens graag vrijblijvend onze brochure toe.