Chalet nieuw of gebruikt

Of u nu op zoek bent naar een chalet die compleet nieuw is of een reeds gebruikte chalet: Wij bieden de meest uiteenlopende mogelijkheden voor u! Voor een geheel nieuwe chalet beschikken wij over de mooiste en meest luxe exemplaren van bekende topmerken. 

Chalet nieuw of gebruikt kopen

Chalets die net nieuw zijn worden uitgerust met de meest moderne details en bieden u zeeën van ruimte. Wij noemen het nog steeds chalets, maar het heeft inmiddels meer weg van een luxe vakantiewoning. Wilt u een chalet op maat laten maken dan bent u bij Caravandeal aan het juiste adres!

Chalet nieuw of gebruikt

Gebruikte chalet als nieuw!

Aan een compleet nieuwe chalet hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Voor degene die op zoek is naar een voordeligere optie, bieden wij een ruim aanbod van diverse gebruikte chalets te koop aan. Ook deze chalets zijn van alle gemakken voorzien en ogen door renovatie als nieuw.

Door een gebruikte chalet nieuw leven in te blazen en volledig te renoveren, kunnen we u kwalitatief goede exemplaren aanbieden voor zeer voordelige prijzen. Wij nodigen u dan ook uit snel eens een kijkje te nemen naar ons actuele aanbod chalets!

Bekijk ons aanbod

Laat u informeren over een nieuwe chalet

Geïnteresseerd in één van onze chalets? Dan verwelkomen we u graag op ons uitgebreide showterrein. Hier kunt u uw gewenste chalet met eigen ogen bezichtigen en beslissen of u overgaat tot een daadwerkelijke koop van uw nieuwe chalet.

Contact

 

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be