Chalet op maat laten maken

Caravandeal verkoopt niet alleen standaard chalets, maar denkt tevens graag met u mee bij het op maat laten maken van een chalet. Een chalet die voor u op maat is gemaakt, geeft u veel vrijheid qua indeling en vorm en kan daarmee nog meer aan uw specifieke wensen voldoen. Wilt u een chalet op maat laten maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundige begeleiding.

Chalet op maat laten maken

In België is Caravandeal al jaren een begrip op het gebied van chaletbouw op maat en wij mochten al vele chalets op maat realiseren voor onze klanten. Onze ervaring op dit gebied gebruiken wij dan ook graag om ook voor u een droomverblijf te realiseren. Gedurende het traject van een chalet op maat hebben wij uiteraard veel contact en dit start met een eerste oriëntatie op ons Chalet Experience Center in Rijkevorsel.

Chalet op maat laten maken

Chaletbouw

Onze chalets zijn er in verschillende types en worden gebouwd op een stalen chassis. Uw chalet kan daardoor indien gewenst nog verplaatst worden en dit is vaak een groot voordeel. Het chasis wordt op betonnen bielzen geplaatst zodat u geen last heeft van vocht in uw chalet. De onderkant kan dichtgemaakt worden, maar ook kan het chalet deels ingegraven worden. Wij bespreken alle mogelijkheden graag met u.

Voor de bouw van onze chalets worden hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt die bijdragen tot een hoge isolatiewaarde en een minimaal energieverbruik. Nog meer plezier van uw chalet dus! Ongeacht uw wensen met betrekking tot het type chalet bouwen wij uw chalet op maat volgens uw wensen. U kunt op deze manier optimaal genieten van uw eigen chalet.

Chalet op maat kopen

Natuurlijk zijn wij ook bij maatwerk chalets gebonden aan bouwtechnische eisen, maar binnen deze voorschriften zijn nog zeer veel mogelijkheden. Ons motto is dan ook: U vraagt, wij bouwen!

Heeft u interesse in een maatwerk chalet van ChaletInvest? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij sturen u ook graag meer informatie toe of maken een afspraak met u.

 

 

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be