Chalets te koop

Caravandeal biedt u een breed aanbod van uiteenlopende voordelige chalets, online! Onze website is speciaal ingericht om het u gemakkelijk te maken. Bekijk al onze actuele chalets die te koop staan en vindt direct alle specificaties, foto’s en overige informatie van de chalet die uw interesse heeft gewekt.

Chalets te koop

Caravandeal biedt u chalets die zowel reeds aangesloten als losstaand geleverd kunnen worden. Als u bij ons een Chalet koopt, wordt uw aankoop op de door u gewenste bestemming door heel Europa geleverd. Dat is service van Caravandeal.

Aanbod

Chalets te koop

Staat uw favoriete chalet te koop?

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze chalets, dan nodigen wij u graag eens uit voor een bezichtiging op ons showterrein. Hier kunt u uw favoriete chalet met eigen ogen bezichtigen om de juiste beslissing te nemen. En laat u informeren en adviseren door één van onze gespecialiseerde medewerkers, alvorens u tot aankoop overgaat van uw nieuwe chalet.

Door onze jarenlange ervaring in de markt hebben wij ook sterke relaties met diverse organisaties die tegen gunstige tarieven standplaatsen aanbieden. Naast het ‘te koop aanbieden van een chalet’ adviseren we u dus ook graag over een voordelige, mooie standplaats op bijvoorbeeld een sfeervolle landelijke camping in België of een camping aan de Belgische kust. 

Contact

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be