Een eigen luxe vakantieverblijf

Op zoek naar een plekje voor uzelf en vrienden of familie? Wellicht is een chalet of stacaravan dan wel iets voor u. Bekijk het ruime aanbod van nieuwe en tweeedehands stacaravans van Caravandeal. 

Stacaravan kopen

Een eigen vakantiehuisje op één van onze parken om op elk moment te kunnen genieten van een paar dagen weg. Ontdek de vrijheid en het plezier van een eigen caravan of chalet het hele jaar door. 

Bij Caravandeal hebben we een breed aanbod aan verschillende type stacaravans en chalets. Zo is er altijd wel een accommodatie die bij u past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod of kom langs in onze Experience Center, onze adviseurs helpen u graag!

Aanbod

Bestaand model of op maat gemaakt?

Gaat u voor een nieuwe stacaravan of zoekt u een occasion? Bekijk ons ruime aanbod en vind de vakantiewoning die bij u past.

Liever iets op maat en geheel naar eigen wens? Ook dat is mogelijk. Wij bouwen de meeste modellen uit ons aanbod zelf en kunnen dus goed met u meedenken over ontwerp en inrichting. Zo leveren wij een vakantieverblijf die aan al uw wensen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze hier.

Contact

Eigen vakantieverblijf chalet

Eigen vakantieverblijf chalet

Wilt u extra opties?

Veel van onze klanten willen graag extra opties bij hun eigen luxe vakantieverblijf. Misschien bent u daar wel een van. Wilt u bijvoorbeeld een trappetje, een groot terras of zelfs een terras met gedeeltelijke overkapping? Wij Caravandeal vindt u diverse extra`s in allerlei soorten en maten. Heeft u specifieke wensen, dan maken wij uw product op maat.

Met mooi weer wilt u natuurlijk graag buiten zitten. Dat kan makkelijk en comfortabel op een van onze terrassen. Of u nou buiten wilt ontbijten, in het zonnetje een boek wilt lezen of met uw hele gezin wilt barbecuen, u doet het allemaal op uw eigen terras. Als u ook bij slecht weer buiten wilt zitten, raden wij u een terras met gedeeltelijke overkapping aan. Daarop kunt u zonnebaden, maar bij regen ook aangenaam droog zitten. 

Tot slot moet u er rekening mee houden dat elke stacaravan zo´n 50 centimeter boven de grond staat. Dit in verband met het chassis. Het kan daarom best lastig zijn om in en uit uw eigen luxe vakantieverblijf te stappen. Daar hebben we een oplossing voor: trappetjes. Speciaal voor kleine kinderen en mensen met een beperkte mobiliteit hebben we veel trappen met een balustrade in ons assortiment. Heeft u liever geen balustrade, dan kan dat natuurlijk ook.

Bekijk alle mogelijkheden hier

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be