Een eigen luxe vakantieverblijf

Op zoek naar een plekje voor uzelf en vrienden of familie? Wellicht is een chalet of stacaravan dan wel iets voor u. Bekijk het ruime aanbod van nieuwe en tweeedehands stacaravans van Caravandeal. 

Stacaravan kopen

Een eigen vakantiehuisje op één van onze parken om op elk moment te kunnen genieten van een paar dagen weg. Ontdek de vrijheid en het plezier van een eigen caravan of chalet het hele jaar door. 

Bij Caravandeal hebben we een breed aanbod aan verschillende type stacaravans en chalets. Zo is er altijd wel een accommodatie die bij u past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod of kom langs in onze Experience Center, onze adviseurs helpen u graag!

Aanbod

Eigen vakantieverblijf chalet

Eigen vakantieverblijf chalet

Bestaand model of op maat gemaakt?

Gaat u voor een nieuwe stacaravan of zoekt u een occasion? Bekijk ons ruime aanbod en vind de vakantiewoning die bij u past.

Liever iets op maat en geheel naar eigen wens? Ook dat is mogelijk. Wij bouwen de meeste modellen uit ons aanbod zelf en kunnen dus goed met u meedenken over ontwerp en inrichting. Zo leveren wij een vakantieverblijf die aan al uw wensen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze hier.

Contact

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be