Jonge luxueuze occasies

Wilt u graag een nieuwe stacaravan aanschaffen, maar vindt u deze behoorlijk prijzig? Bij Caravandeal vindt u de beste deals op verschillende caravans. Zo hebben wij een groot assortiment aan zeer jonge tweedehands stacaravans.

Jonge luxueuze occasies

Caravandeal heeft een ruim aanbod aan jonge luxueuze occasies. Deze stacaravans zijn zo goed als nieuw en van de beste kwaliteit. Ze zijn nog erg jong en zien er nog bijna onbewoond uit. Voor een ontzettend voordelige prijs koopt u een stacaravan die zo goed als nieuw is. 

Een occassie wordt ook wel tweedehands stacaravan of occassion genoemd. Wanneer u met een stacaravan op vakantie gaat, kunt u genieten van uw eigen ruimte en eigen spullen. U hoeft niet meer de hele auto vol te laden met kampeerspullen, want deze vindt u al in uw eigen caravan. Daarnaast gaat u ook sneller even een weekendje, midweekje of langer weg om te genieten in uw eigen stacaravan.  Meer over een tweedehands stacaravan kopen.

Een occasie kopen bij Caravandeal

Bij Caravandeal vindt u een ruim aanbod aan jonge luxueuze occasies. Hierdoor zit er voor iedereen de perfecte stacaravan bij. Bij ons vindt u verschillende tweedehands stacaravans in afmeting, inrichting, indeling en verschillende merken. De jonge occasies worden altijd door ons gecontroleerd aan hooge kwaliteitseisen. De stacaravans zijn hierdoor altijd van topkwaliteit. U koopt voor een relatief lage prijs een uitstekende caravan.

Aanbod

Jonge luxueuze occasie

Luxueuze occasie

Wanneer u op zoek bent naar een luxe stacaravan komt u waarschijnlijk al snel terecht bij Willerby stacaravan. Dit Engelse merk staat bekend om de ruime caravans met een luxe uitstraling en veel verschillende faciliteiten en prachtige inrichting. Dit is een toonaangevend stacaravan merk die altijd topkwaliteit biedt. In het assortiment luxueuze jonge occasies vindt u regelmatig een Willerby stacaravan. 

ALLES voor uw tweede verblijf

Bij Caravandeal vindt u niet alleen uw tweede verblijf, maar kunt u ook terecht voor alle accessoires. U vindt bij Caravandeal ook een mooie trap of prachtig terras voor bij uw stacaravan. Daarnaast kunt u ook terecht voor een ruime voortent en andere accessoires. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van passende accessoires waardoor u met het totaal plaatje naar huis gaat. Bekijk alle Caravan accessoires.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be