Luxe stacaravan

Al meer dan 15 jaar heeft Caravandeal ervaring in het aanbieden van luxe stacaravans en bieden wij deze aan tegen een betaalbare prijs. Caravandeal biedt diverse luxe stacaravans aan op verschillende parken maar ook op een plek naar uw wens. Wij houden niet van half werk en daarom zorgen wij ervoor dat uw luxe stacaravan zorgvuldig op plaats van bestemming raakt.

Luxe stacaravan kopen

Bij Caravandeal vindt u verschillende merken stacavans waaronder ABI, Willerby en Rapidhome. Bij Caravandeal vindt u een ruim assortiment aan stacaravans waardoor er altjid wel een luxe stacaravan is die aan uw wensen voldoet.

Luxe stacaravan van Willerby

Wanneer u kiest voor een luxe stacaravan, kiest u vaak voor een Willerby stacaravan. Veel Engelsen wonen voor langere tijd in stacaravans. Vandaar dat de kwaliteit erg goed is van deze stacaravans. Daarnaast is een luxe uitstaling ontzettend belangrijk bij dit merk. Dit ziet u terug in de inrichting, ruime indeling, grote stacaravans, oog voor detail en de innovatie uitvoeringen.

Jonge luxueuze occasies

U kunt bij Caravandeal ook terecht voor tweedehands stacaravans ofwel occasies. Vaak zijn dit echter jonge luxueuze occasies die nog zo goed als nieuw zijn. Deze hebben een bouwjaar vanaf 2010 en zijn van goede kwaliteit met een mooie inrichting.

Caravan accessoires

Bij een luxe stacaravan zijn terrassen vaak zeer gewenst. Een terras zorgt ervoor dat u kunt genieten van de buitenlucht rondom uw stacaravan. Caravandeal biedt houten terrassen aan die op maat gemaakt kunnen worden. Naast terrassen kiezen ook veel mensen ervoor om direct bij aankoop van een luxe stacaravan een voortent of partytent aan te schaffen. Een voortent en partytent zorgt ervoor dat u ook bij slecht weer, het gehele jaar buiten kunt doorbrengen. U geniet dan optimaal van uw stacaravan. Meer over onze caravan accessoires.

U kiest voor Caravandeal

  • De laatste nieuwe modellen luxe stacaravans
  • Wij bieden tal van interessante aanbiedingen en superscherpe prijzen

Maakt u graag op voorhand een afspraak? 
Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 0478 81 74 60 of info@caravandeal.be