Mantelzorg

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen of in de directe, vertrouwde omgeving van uw dierbaren is vaak de wens van vele mensen op leeftijd. De vergrijzing van onze maatschappij neemt in snel tempo toe waardoor we te kampen krijgen met wachtlijsten voor rustoorden, serviceflats en andere bejaardencentra. Natuurlijk wil u, net zoals iedereen uw geliefde ouders of grootouders in alle comfort kunnen laten genieten van hun 'ouwe dag'. De mantelzorg wordt hierbij steeds belangrijker.

Bij Caravandeal hebben we hier de perfecte oplossing voor gevonden. U kunt er namelijk voor kiezen om een stacaravan of mobiele chalet op uw erf te plaatsen als mantelzorgwoning voor uw naasten. Dit is mantelzorg op maat.

Vergunningsvrij

Voor een nieuwe, tijdelijke verplaatsbare unit zoals bijvoorbeeld stacaravans of chalets werd de vergunningsplicht onder voorwaarden vervangen door een meldingsplicht. U hoeft dus helemaal geen vergunningen aan te vragen.

De voordelen van Caravandeal:

  1. Hoge kwaliteit 
  2. Dé specialist in het leveren van zorgunits
  3. Grote voorraad
  4. Snel leverbaar
  5. Volledig aangepast voor mindervaliden

Maak direct een afspraak

Zorgunit caravandeal
Img63631

Mantelzorg naar wens

Een mantelzorgwoning van Caravandeal voldoet aan alle eisen en behoeften die van een mantelzorgwoning worden verwacht. De indeling en afwerking kan volledig afgestemd worden naar keuze van de klant. Ook speciale aanpassingen voor personen met een beperkte mobiliteit of handicap zijn ons niet vreemd. Daar komt ook nog eens bij dat de chalets altijd gelijkvloers zijn; geen gevaarlijke trappen en opstapjes dus. 

De jarenlange ervaring leert ons dat de mantelzorgwoning voor zowel de zorgbehoevende als voor de mantelzorger zelf de perfecte oplossing biedt welke stress-situaties en andere zorgen aanzienlijk verminderen. 

Wat als ik de mantelzorgwoning na een tijd niet meer nodig heb? 

De mantelzorgwoning blijft ten alle tijde verplaatsbaar waardoor u de mogelijkheid heeft om de mantelzorgwoning elders te plaatsen als bijvoorbeeld een vakantieverblijf, een investering voor vakantieverhuur op een camping of vakantiepark U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de woning weer te verkopen. Ook hiermee kunnen wij achteraf van dienst zijn. Onze zorg, is uw mantelzorg. Wij staan graag voor u klaar. Neem daarom nu contact met ons op.

Meer info? Bel nu: 0478 81 74 60

Chalet als tijdelijke woonoplossing

Ook wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke huisvesting? Een chalet kan de oplossing zijn! Wanneer u op zoekt bent naar een tijdelijke woning, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of verhuizing, kan een chalet een uitkomst bieden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook voor werkgevers die een tijdelijke woonoplossing zoeken voor werknemers!