Mantelzorg - dat doen we samen

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen of in de directe, vertrouwde omgeving van je dierbaren is vaak de wens van vele mensen op leeftijd. De vergrijzing van onze maatschappij neemt in snel tempo toe waardoor we te kampen krijgen met wachtlijsten voor rustoorden, serviceflats en andere bejaardencentra. Natuurlijk wil u, net zoals iedereen uw geliefde ouders of grootouders in alle comfort kunnen laten genieten van hun 'ouwe dag'. De mantelzorg wordt hierbij steeds belangrijker.

Bij Caravandeal & Chalet Invest hebben we hier de perfecte oplossing voor gevonden. U kunt er namelijk voor kiezen om een stacaravan of mobiele chalet op uw erf te plaatsen als mantelzorgwoning voor uw naasten. Dit is mantelzorg op maat.

Mantelzorg naar wens

Een mantelzorgwoning van Caravandeal & Chalet Invest voldoet aan alle eisen en behoeften die van een mantelzorgwoning worden verwacht met een indeling en afwerking volledig naar keuze van de klant. Ook speciale aanpassingen voor personen met een beperkte mobiliteit of handicap zijn ons niet vreemd. Daar komt ook nog eens bij dat de chalets altijd gelijkvloers zijn, geen gevaarlijke trappen en opstapjes dus. De jarenlange ervaring leert ons dat de mantelzorgwoning voor zowel de zorgbehoevende als voor de mantelzorger zelf de perfecte oplossing biedt welke stress-situaties en andere kopzorgen aanzienlijk verminderen. 

Plaatsen van uw chalet

Het plaatsen van een mobiele chalet in uw tuin wordt vaak niet zomaar gedoogd, maar in de meeste van de gevallen wordt hiervoor een uitzondering toegestaan daar het mantelzorg betreft. Desalniettemin adviseren wij u wel om vooraf ten rade te gaan bij de dienst ruimtelijke ordening van uw gemeente en u voldoende te laten informeren over de mogelijkheden. 

Ons Aanbod

Mantelzorg

Wat als ik de mantelzorgwoning na een tijd niet meer nodig heb? 

De mantelzorgwoning blijft ten alle tijde verplaatsbaar waardoor u de mogelijkheid heeft om de mantelzorgwoning elders te plaatsen als bijvoorbeeld een vakantieverblijf, een investering voor vakantieverhuur op een camping of vakantiepark, of u kan de woning gewoon verder verkopen. Ook hiermee kunnen wij achteraf van dienst zijn. Onze zorg, is uw mantelzorg. Wij staan graag voor u klaar. Neem daarom nu contact met ons op.

Meer info? Bel nu: 0478 81 74 60

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be