Mantelzorgwoning

De mantelzorg heeft een steeds belangrijker plek in onze maatschappij. We willen graag onze dierbaren dicht bij ons houden. Daarom is onze mantelzorgwoning voor velen al een oplossing geweest. De wachtlijsten die er zijn voor rustoorden, serviceflats en andere bejaardencentra worden steeds groter. Wilt u een mantelzorgwoning kopen? Bij Caravandeal bent u aan het juiste adres voor advies en aankoop!

Meer info? Bel nu: 0478 81 74 60

Mantelzorgwoning kopen

Steeds vaker zien we stacaravans of mobiele chalets terug als mantelzorgwoning. Voor ouderen is het erg goed om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen of in de directe omgeving van dierbaren. Voor veel ouderen is dat ook hun wens.  Bij Caravandeal & Chalet Invest kunt u terecht voor een luxe stacaravan of mobiele chalet om op uw erf te plaatsen. Dit is een mooie en comfortabele mantelzorgwoning voor uw naasten. 

Mantelzorgwoning van Caravandeal & Chalet Invest

Een mantelzorgwoning van Caravandeal & Chalet Invest kunt u helemaal naar wens inrichten, indelen en afwerken. Hierdoor kunnen er ook speciale aanpassingen worden gedaan. Misschien is er iemand met beperkte mobiliteit, een handicap of bepaalde wensen, dan kunnen wij de mantelzorgwoning volledig hierop aanpassen. Voor ouderen is het erg fijn dat alles gelijkvloers is en dat alle faciliteiten dicht bij elkaar zitten. Er zijn geen gevaarlijke trappen of opstapjes waar voor opgepast moet worden, waardoor het comfortabel en ontspannend wonen wordt.

Niet alleen voor de ouderen is een woning van Caravandeal & Chalet Invest prettig, ook voor de mantelzorger. De mantelzorger hoeft zich minder zorgen te maken over de woning en is dichtbij. Het enige wat verder nog gedaan moet worden is een vergoeding krijgen van de gemeente om een chalet in uw tuin te laten plaatsen. Dit wordt niet zomaar gedoogd, maar vaak wel wanneer het gaat om mantelzorg. Wij raden u aan om u te laten adviseren bij de dienst ruimtelijke ordening van uw gemeente over de mogelijkheden voor het plaatsen van een mantelzorgwoning.

Aanbod

Een Stacaravan of Chalet als mantelzorgwoning

Het voordeel van deze stacaravans is dat ze gelijkvloers zijn en volledig in te richten naar wens. Hierdoor kunnen er aanpassingen worden gedaan wanneer iemand niet meer zo mobiel is of een handicap heeft. Door een stacaravan of chalet te plaatsen in uw tuin, kunt u als mantelzorger dichtbij uw ouders of grootouders zijn. Voor ouderen is het erg belangrijk om bij dierbaren in de buurt te zijn. Voor beide is dit dan de beste oplossing. Ontdek dan de vele mogelijkheden die Caravandeal u kan bieden.

In ons uitgebreide assortiment mantelzorgwoningen vindt u altijd een geschikt onderkomen.

mantelzorgwoning

Wat na de mantelzorg?

Nadat de mantelzorgwoning niet meer gewenst of nodig is op uw erf, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de stacaravan of chalet elders plaatsen. Het kan dan dienen voor vakantieverhuur of uw eigen vakantiewoning. Dit kan op bijvoorbeeld een camping of een vakantiepark. U kunt de stacaravan of chalet vaak ook voor een goede prijs nog verkopen. Hier helpen wij u ook graag bij.

Mantelzorg

Bekijk ons aanbod zorgwoningen voor een geschikte mantelzorgwoning. 

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be