Mantelzorgwoning

De mantelzorg heeft een steeds belangrijker plek in onze maatschappij. We willen graag onze dierbaren dicht bij ons houden. Daarom is een mobiele mantelzorgwoning voor velen al een oplossing geweest. Wilt u graag een zorgunit aanschaffen voor uw eigen tuin of erf? Bij Caravandeal helpen wij u graag verder.

Mobiele mantelzorgwoning kopen

Steeds vaker zien we stacaravans of mobiele chalets terug als mobiele mantelzorgwoning. Voor ouderen kan het erg prettig zijn om langer thuis te blijven wonen of in de directe omgeving van dierbaren. Voor veel ouderen is dat ook hun wens.  Bij Caravandeal kunt u terecht voor een luxe stacaravan of mobiele chalet om op uw erf of in uw eigen tuin te plaatsen. Zo heeft u uw naasten altijd dichtbij.

Goed nieuws: geen omgevingsvergunning meer nodig!

Vanaf de zomer van 2021 is er geen omgevingsvergunning meer nodig voor tijdelijke zorgunits in uw tuin. Zo wordt het dus nog gemakkelijker om een zorgwoning in uw eigen tuin te plaatsen. Bij Caravandeal bent u voor een mobiele zorgwoning aan het juiste adres.

De voordelen van Caravandeal:

  1. Hoge kwaliteit 
  2. Dé specialist in het leveren van zorgunits
  3. Grote voorraad
  4. Snel leverbaar
  5. Volledig aangepast voor mindervaliden

Maak direct een afspraak

Mantelzorgwoning van Caravandeal

Voor ouderen is het erg fijn dat alles gelijkvloers is en dat alle faciliteiten dicht bij elkaar zitten. Er zijn geen gevaarlijke trappen of opstapjes waar voor opgepast moet worden, waardoor het comfortabel en ontspannend wonen is.

Niet alleen voor de ouderen is een woning van Caravandeal prettig, ook voor de mantelzorg. De mantelzorger hoeft zich minder zorgen te maken over de woning en is dichtbij. Een mantelzorgwoning kunnen wij voor u helemaal naar wens inrichten, indelen en afwerken. Hierdoor kunnen er ook speciale aanpassingen worden gedaan. Wanneer u graag aanpassingen wilt voor iemand met beperkte mobiliteit of een handicap, kunnen wij de mantelzorgwoning hier volledig op aanpassen.

Aanbod

Mantelzorgwoning Caravandeal

Een Stacaravan of Chalet als mantelzorgwoning

Door een stacaravan of chalet te plaatsen in uw tuin, kunt u als mantelzorger dichtbij uw ouders of grootouders zijn. Voor ouderen is het erg belangrijk om bij dierbaren in de buurt te zijn. Voor beide is dit dan de beste oplossing. Ontdek de vele mogelijkheden die Caravandeal u kan bieden.

In ons uitgebreide assortiment mantelzorgwoningen vindt u altijd een geschikt onderkomen.

Wat na de mantelzorg?

Nadat de mantelzorgwoning niet meer gewenst of nodig is op uw erf, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de stacaravan of chalet elders plaatsen. Het kan dan dienen voor vakantieverhuur of uw eigen vakantiewoning. Dit kan op bijvoorbeeld een camping of een vakantiepark. U kunt de stacaravan of chalet vaak ook voor een goede prijs nog verkopen. Hier helpen wij u ook graag bij.

Mantelzorg

Bekijk ons aanbod zorgwoningen voor een geschikte mantelzorgwoning. 

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be