Mobilhome kopen

Bent u op zoek naar een kwaliteit woning of een tweede huis waar u zonder zorgen kunt genieten? Kies dan voor een mobilehome van Caravandeal. 

Een mobilhome kopen bij Caravandeal

Caravandeal heeft voor u kant en klare mobilehomes ter beschikking. Deze mobilehomes beschikken over zeer complete basispakketten. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Belgica Ramatuelle in de aanbieding. Deze mobilehome beschikt over twee ruime slaapkamers en volledig winterproof. Bij Caravandeal heeft u de mogelijkheid om alles volledig aan te passen naar uw wens. Alles wordt professioneel afgewerkt, op maat gebouwd en zo heeft u een volledig verzorgd droomhuis te beschikking.

Zijn twee slaapkamers niet genoeg voor u, bekijk dan eens de Home Trend Helios. Deze ruime mobilehome heeft drie slaapkamers, is volledig winterproof en heeft een zeer ruime woonkamer. De luxe badkamer beschikt over een douche en lavabo met bad meubel. De prachtig luxe ingerichte keuken met gasfornuis, dampkap, koelkast en microgolf voorzien u van alle luxe die u nodig heeft. 

Bekijk het volledige aanbod van Caravandeal

Jonge luxueuze occasies

Voor jonge luxueuze occasies kunt u goed terecht bij Caravandeal. Dit zijn tweedehands stacaravans met een bouwjaar die nog erg dicht bij ligt. De jonge luxueuze occasies zijn nog in erg goede staat, hebben een mooie inrichting en zijn van zeer goede kwaliteit. De aanschaf van een jonge luxeuze occasie is vaak erg voordelig bij Caravandeal.

Mantelzorg met een mantelzorgwoning

Het aandeel van ouderen stijgt razendsnel in de bevolking, hierdoor worden wachtlijsten voor rustoorden steeds langer en langer. Bij Caravandeal & Chalet invest bieden wij de perfect oplossing voor dit probleem met de luxe mobilehomes. Luxe en comfortabele woningen die u kunt plaatsen nabij uw eigen woning. Uw geliefde ouders en of grootouders zullen zich meteen thuis voelen, tevens maken wij de woning geschikt mocht er beperkte mobiliteit zich voordoen. 

Meer info over mantelzorg

U kunt ook accessoires kopen bij Caravandeal. Denk hierbij aan een trap, terras of voortent bij uw mobilehome. Wij hebben alles voor uw tweede thuis.

Samenwerking met parken en campings

Caravandeal werkt samen met hoog aangeschreven parken en is o.a hofleverancier bij Parador Vakantieparken!

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u niet alleen droomhuis wilt maar ook een droomlocatie. Daarom werken wij samen met tal van hoog aangeschreven vakantieparken en campings. Dit zijn allemaal gezellige parken met goede faciliteiten en veel verschillende voorzieningen.

Of u nu houdt van de prachtige groene natuur, of toch liever lekker wilt uitwaaien op het strand, met het ruime aanbod verdeeld over deze parken is er voor ieder wat wils.

mobilhome kopen

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Caravandeal.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be