Mobilhome kopen België

Wilt u een mobilhome kopen in België? Bij Caravandeal helpen wij u graag met uw aankoop!

Nieuw of occasie?

Hoe heerlijk is het om op vakantie te kunnen gaan wanneer u dat wilt. Of u nu een aantal weken wilt genieten van een vakantie op een gezellig vakantiepark of juist tussendoor een weekend weg wilt; een mobilhome is daarvoor de ideale aanschaf. Bij Caravandeal bent u aan het juiste adres als u een mobilhome wilt kopen in België.

Bij Caravandeal heeft u de keuze uit nieuwe en occasie mobilhomes. Een mobilhome, ofwel een luxe stacaravan, heeft allerlei verschillende ontwerpen en extra's. Wij denken graag met u mee over de aanschaf van een nieuwe mobilhome. Zo past uw nieuwe mobilhome altijd bij uw wensen én uw portemonnee. 

Bekijk ons aanbod

Wij hebben ook een regelmatig wisselend aanbod van tweedehands mobilhomes, ofwel occasies. Deze caravans zijn dus al eens gebruikt maar zijn nog een zeer goede staat. Zo kunt u alsnog lekker genieten van een fijn vakantiehuis maar let u ook nog op uw budget. 

Bekijk ons aanbod aan ocassies

Kom langs

In ons Experience Center laten wij u graag een aantal stacaravans zien. Hier staan 30 modellen uit ons assortiment zodat u goed kunt kijken welke stacaravan bij u past. Onze adviseurs helpen u bij uw aankoop en andere vragen die u heeft.

Mobilhome kopen Belgie

Uw mobilhome op droomlocatie

Als u eenmaal een mobilhome heeft aangeschaft wilt u natuurlijk ook dat deze op een mooie locatie staat. Wij werken samen met verschillende parken en kunnen daarom ook een locatie en plaatsing voor u vezorgen. Bekijk hier het overzicht van alle parken waar wij mee samenwerken en vindt de perfecte locatie voor uw mobilhome.

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u nog vragen over ons assortiment of wilt u graag geholpen worden bij de aankoop van een nieuwe mobilhome? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. 

Contact

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be