Nieuw mobilhome kopen

Wilt u op vakantie gaan wanneer u wilt en dan ook nog terecht komen op een plek dat aanvoelt als een tweede thuis? Dat kan in uw eigen mobilhome. Een mobilhome is een tweede thuis voor veel mensen. U hoeft weinig spullen te pakken en kunt gaan wanneer u wilt. Hierdoor neemt u veel vaker even wat meer tijd voor u zelf of voor u gezin en kunt u hier optimaal van genieten. Voor veel mensen is een eigen mobilhome dan ook een goede uitkomst.

Nieuwe mobilhome kopen

Wilt u een nieuw mobilhome kopen? Dat is een hele investering en alle verschillende mogelijkheden maken het lastig om een beslissing te maken. Gelukkig heeft Caravandeal voor iedereen een geschikte mobilehome. 

Wat is een mobilhome?

Een mobilhome wordt ook wel luxe stacaravan of chalet genoemd. Het wordt vaak gebruikt als tweede verblijfplaats en als vakantie accommodatie. Een mobilhome is voor veel mensen ideaal 

Stacaravan kopen

Tweedehands stacaravan kopen bij Caravandeal

Caravandeal biedt niet alleen nieuwe stacaravans aan, maar ook tweedehands of occasion stacaravans. Deze stacaravans zijn al eens gebruikt, maar nog steeds in zeer goede staat. Dit komt doordat Caravandeal kwaliteit merken aanbeidt als ABI, Pemberton, BK Bluebird, Swift, Regal, Carnaby, Atlas en Cosalt. Het populaire merk Willerby stacaravan wordt ook verkocht bij Caravandeal en vaak als tweedehands stacaravan. Bij een tweedehands stacaravan koopt u een uitstekende stacaravan voor een voordelige prijs.

Tweedehands stacaravan kopen

Jonge luxueuze occasies

Bij tweedehands of occasion stacaravans denkt u misschien aan oude stacaravans van minder goede kwaliteit. Caravandeal heeft echter een erg groot aanbod in jonge luxueuze occasies. Deze stacaravans zijn tweedehands maar zijn nog erg jong. Dit houdt in dat ze bijna niet gebruikt zijn en dat het bouwjaar nog niet ver weg ligt.

Accessoires bij uw nieuwe mobilhome

Bij uw nieuwe mobilhome wilt u wellicht ook een terras op maat, een trappetje of een voortent. Bij Caravandeal kunt u nu alles kopen voor uw tweede thuis. Bekijk alle Caravan accessoires.

Nieuw mobilhome kopen bij Caravandeal

Caravandeal Experience Center
Merksplassesteenweg 104 (Achteraan Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

Tél: +32 (0)478 81 74 60
Mail: info@caravandeal.be

Openingsuren

Maandag: enkel op afspraak
Dinsdag tot vrijdag: 13u00 tot 17u00

Zaterdag: 10u00 tot 17u00
Zon - en feestdagen: 13u00 tot 17u00

Bekijk het aanbod Stel hier direct je vraag

Samenwerking met parken

Mobilhome kopen

nieuw mobilhome kopen

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be