Wilt u een nieuwe stacaravan kopen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk aanbod

Wilt u een nieuwe stacaravan kopen? Dan bent u bij Caravandeal te Rijkevorsel aan het juiste adres.

Wij hebben een zeer groot aanbod stacaravans van veel gerenommeerde merken. Lees dan ook snel verder voor meer informatie of ontdek direct.

Aanbod bekijken

Schitterende stacaravan te koop 

Een nieuwe stacaravan kunt u zien als een tweede huis. Hier kunt u heerlijke weekeinden en vakanties doorbrengen op een vertrouwde locatie.

Samen met uw partner, gezin of vrienden biedt een eigen stacaravan u echt de mogelijkheid om zo vaak u wilt vakantie te vieren. We hebben voor u een schitterende stacaravan te koop. Wegens ons ruime aanbod aan nieuwe stacaravans en tweedehands stacaravans is een nieuwe stacaravan kopen bij Caravandeal een goede optie.

Wij adviseren u graag wanneer u een nieuwe stacaravan gaat kopen en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Of u nou toe bent aan een vakantiewoning, slimme investering of vaste uitvalsbasis in het weekend. We hebben voor iedereen een schitterende stacaravan te koop.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een nieuwe stacaravan

Gaat u een nieuwe stacaravan kopen? Let dan op de volgende aandachtspunten.

 • Prijsklasse - waarschijnlijk weet u wel in welke prijsklasse uw nieuwe stacaravan zal zitten. Hiermee filtert u al direct in het aanbod.
 • Afmeting - hoe groot mag de nieuwe stacaravan zijn?
 • Indeling - heeft u wensen t.a.v. de indeling van de stacaravan?
 • Interieur - verwarming, binnenwanden, toilet
 • Techniek - kwaliteit van chassis, dak en buitenwanden

Zoals u wel ziet, komt er nog heel wat kijken bij een nieuwe stacaravan kopen en is dit zeker geen aankoop die u in een impuls zult maken. We hebben genoeg stacaravans te koop, maar belangrijker is dat u op een juiste manier geadviseerd en begeleid wordt. Daarom heten wij u van harte welkom in onze showroom in Rijkevorsel.

Jonge luxueuze stacaravan occasions

U kunt bij Caravandeal ook terecht voor tweedehands stacaravans ofwel stacaravan occasions. Vaak zijn dit jonge  stacaravan occasions die nog zo goed als nieuw zijn.

Deze hebben een bouwjaar vanaf 2010 en zijn van goede kwaliteit met een mooie inrichting.

Deze luxe occasion stacaravans bieden voor veel mensen een goede uitkomst.

Een goedkope nieuwe caravan kopen? Bij ons kunt u voor een voordelige prijs een ontzettend mooie stacaravan krijgen. Alles is onderhandelbaar

De beste stacaravan merken

Bij Caravandeal vindt u een ruime keuze in merken stacaravans.

Elk merk heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en specificaties waardoor wij altijd een stacaravan kunnen aanbieden die overeenkomt met uw wensen en budget. Nieuwe stacaravan kopen?

Bekijk de volgende merken in onze showroom:

 • Lark
 • O'Hara
 • IRM
 • Atlas
 • Home Trend
 • Belgica Chalet

Alle merken

nieuwe stacaravan te koop

nieuwe stacaravan kopen

Accessoires voor uw nieuwe stacaravan 

Gaat u een nieuwe stacaravan kopen? Dan is het goed om te inventariseren naar bruikbare caravan accessoires. Bij Caravandeal kunt u terecht voor uiteenlopen benodigdheden voor uw nieuwe stacaravan. Denk hierbij aan een trap, terras of voortent!

Echt genieten van uw nieuwe stacaravan doet u pas op het terras. Een terras bij uw nieuwe stacaravan zorgt ervoor dat u de gehele zomer buiten kan doorbrengen.

Een terras wordt op maat bij uw stacaravan gemaakt. Hierdoor past het terras perfect bij uw stacaravan en staanplaats.

De terrassen van Caravandeal worden van hout gemaakt en hebben een goede behandeling ondergaan. Hierdoor is er weinig onderhoud nodig en blijft het terras jarenlang mooi!

Vindt u zo`n opstapje bij uw stacaravan maar vervelend? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: een trap.

Dit is een veilig opstapje voor jonge kinderen, maar ook voor uzelf. U kunt bijvoorbeeld een trap met hekwerk kopen.

Wij hebben diverse caravan trappen in ons assortiment. Zo vindt u altijd een caravantrap die bij uw stacaravan past. 

Een nieuwe stacaravan kopen is een behoorlijke investering. Zorg er daarom voor dat deze direct compleet aan uw wensen voldoet. Kom langs in onze showroom en selecteer de stacaravan assecoires en benodigdheden die aansluiten bij uw wensen. 

Bij ons is alles bespreekbaar

Caravandeal is al meer dan 15 jaar actief in de wereld van stacaravans en chalets.

Wij adviseren u dan ook graag wanneer u een nieuwe stacaravan zult kopen, maar ook als het gaat om de keuze van een park.

We regelen de plaatsing van uw nieuwe stacaravan, het transport en we helpen u met u met de eventuele financiering van uw stacaravan. Bij onze partner Parador kunt u namelijk terecht wanneer u op zoek bent naar een vaste uitvalsbasis in een schitterende omgeving. Hier is bijvoorbeeld een schitterende stacaravan met jaarplaats te koop. Wilt u dus liever een stacaravan kopen op camping, dan zorgen wij voor de verkoop én de plaatsing

U vindt in Caravandeal dan ook een betrouwbare partner die u van A tot Z adviseert en ondersteunt bij de aankoop van uw nieuwe stacaravan.

Bij ons is alles bespreekbaar, ook de prijs.

Neem nu contact met ons op voor het contactformulier in te vullen. We nemen direct contact met u op!

Neem hier contact met ons op

 

Een stacaravan op maat laten maken?

Wij bieden zowel chalets als stacaravans op maat aan, wij zijn een ervaren partner in het aanbieden hiervan. Zo kunt u uw stacaravan of chalet inrichten zoals u dat wenst, wellicht heeft u speciale wensen zoals:

 • Meer slaapkamers in het verblijf.
 • Een ruime inloopdressing.
 • Moet de badkamer grenzen aan de master bedroom.
 • Een toilet apart of in de badkamer.
 • De stijl van het chalet: landelijk, modern of...

Ook wat de vorm betreft zijn er meerdere mogelijkheden, zo hebben wij al 15 jaar ervaring chalets varierend van enkele chalets tot dubbele chalets, maar ook L-vormige chalets. 

Kortom: Wij zorgen dat uw wensen realiteit worden, natuurlijk zijn er bouwtechnische eisen waaraan de chalet moet voldoen. Daarom nemen wij u graag mee in de mogelijkheden door middel van een afspraak bij ons in het Experience Center in Rijkevorsel.

Chalets op maat