Nieuwe stacaravan kopen

Wilt u een nieuwe stacaravan kopen? Dan bent u bij Caravandeal te Rijkevorsel aan het juiste adres. Wij hebben een zeer groot aanbod stacaravans van veel gerenommeerde merken. Lees dan ook snel verder voor meer informatie of ontdek direct .

Nieuwe stacaravan kopen

Een stacaravan kunt u zien als een tweede huis. Hier kunt u heerlijke weekenden en vakanties doorbrengen op een vertrouwde locatie. Samen met uw partner, gezin of vrienden biedt een eigen stacaravan u echt de mogelijkheid om zo vaak u wilt vakantie te vieren. Wij adviseren u graag wanneer u een nieuwe stacaravan gaat kopen en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

Aandachtspunten bij de aanschaf van een stacaravan

 • Prijsklasse - waarschijnlijk weet u wel in welke prijsklasse uw nieuwe stacaravan zal zitten. Hiermee filtert u al direct in het aanbod.
 • Afmeting - hoe groot mag de nieuwe stacaravan zijn?
 • Indeling - heeft u wensen t.a.v. de indeling van de stacaravan?
 • Interieur - verwarming, binnenwanden, toilet
 • Techniek - kwaliteit van chassis, dak en buitenwanden

Zoals u wel ziet, komt er nog heel wat kijken bij een nieuwe stacaravan kopen en is dit zeker geen aankoop die u in een impuls zult maken.

Jonge luxueuze occasies

U kunt bij Caravandeal ook terecht voor tweedehands stacaravans ofwel occasies. Vaak zijn dit jonge luxueuze occasies die nog zo goed als nieuw zijn. Deze hebben een bouwjaar vanaf 2010 en zijn van goede kwaliteit met een mooie inrichting. Deze luxe occasion stacaravans bieden voor veel mensen een goede uitkomst. Voor een voordelige prijs krijgt u een ontzettend mooie stacaravan.

Merken stacaravans

Bij Caravandeal vindt u een ruime keuze in merken stacaravans. Elk merk heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en specificaties waardoor wij altijd een stacaravan kunnen aanbieden die overeenkomt met uw wensen en budget.

Enkele merken:

 • Lark
 • O'Hara
 • IRM
 • Atlas
 • Home Trend
 • Belgica Chalet

ons aanbod

Accessoires bij uw nieuwe stacaravan 

Voor caravan accessoires bij uw nieuwe stacaravan kunt u ook bij Caravandeal terecht. Denk hierbij aan een trap, terras of voortent!

Echt genieten van uw nieuwe stacaravan doet u pas op het terras. Een terras bij uw nieuwe stacaravan zorgt ervoor dat u de gehele zomer buiten kan doorbrengen. Een terras wordt op maat bij uw stacaravan gemaakt. Hierdoor past het terras perfect bij uw stacaravan en staanplaats. De terrassen van Caravandeal worden van hout gemaakt en hebben een goede behandeling ondergaan. Hierdoor is er weinig onderhoud nodig en blijft het terras jarenlang mooi!

Vindt u zo`n opstapje bij uw stacaravan maar vervelend? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: een trap. Dit is een veilig opstapje voor jonge kinderen, maar ook voor uzelf. U kunt bijvoorbeeld een trap met hekwerk kopen. Wij hebben diverse caravantrappen in ons assortiment. Zo vindt u altijd een caravantrap die bij uw stacaravan past. 

Stacaravan trap op maat

Naast terrassen, zijn stacaravan trappen op maat ook vaak erg gewenst. Om uw nieuwe stacaravan te betreden, heeft u een trap nodig. Bij Caravandeal vindt u trappen die volledig bij uw stacaravan passen. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling. Bij Caravandeal kunt u ook terecht voor voortenten en partytenten. Hierdoor kunt u altijd genieten van de buitenlucht, het gehele jaar door. Onze voortenten en partytenten zijn geschikt voor alle seizoenen. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om deze op maat te laten maken. Dan passen de voortenten en partytenten goed bij uw stacaravan en terras.

Over Caravandeal

Caravandeal is al meer dan 15 jaar actief in de wereld van stacaravans en chalets. Wij adviseren u dan ook graag bij uw aankoop, maar ook als het gaat om de keuze van een park waar u de stacaravan wilt plaatsen, transport van de stacaravan en wij kunnen u tevens helpen bij de eventuele financiering van uw stacaravan. U vindt in Caravandeal dan ook een betrouwbare partner die u van A tot Z adviseert en ondersteunt bij de aankoop van uw nieuwe stacaravan.