Nieuwe stacaravan kopen

Wilt u een nieuwe stacaravan kopen? Dan bent u bij Caravandeal te Rijkevorsel aan het juiste adres. Wij hebben een zeer groot aanbod stacaravans van veel gerenommeerde merken. Lees dan ook snel verder voor meer informatie of ontdek direct .

Nieuwe stacaravan kopen

Een stacaravan kunt u zien als een tweede huis. Hier kunt u heerlijke weekenden en vakanties doorbrengen op een vertrouwde locatie. Samen met uw partner, gezin of vrienden biedt een eigen stacaravan u echt de mogelijkheid om zo vaak u wilt vakantie te vieren. Wij adviseren u graag wanneer u een nieuwe stacaravan gaat kopen en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u uitstekend van dienst zijn.

nieuwe stacaravan kopen

Aandachtspunten bij de aanschaf van een stacaravan

  • Prijsklasse - waarschijnlijk weet u wel in welke prijsklasse uw nieuwe stacaravan zal zitten. Hiermee filtert u al direct in het aanbod.
  • Afmeting - hoe groot mag de nieuwe stacaravan zijn?
  • Indeling - heeft u wensen t.a.v. de indeling van de stacaravan?
  • Interieur - verwarming, binnenwanden, toilet
  • Techniek - kwaliteit van chassis, dak en buitenwanden

Zoals u wel ziet, komt er nog heel wat kijken wanneer u een nieuwe stacaravan wilt gaan kopen en is dit zeker geen aankoop die u in een impuls zult maken.

Jonge luxueuze occasies

U kunt bij Caravandeal ook terecht voor tweedhands stacaravans ofwel occasies. Vaak zijn dit echter jonge luxueuze occasies die nog zo goed als nieuw zijn. Deze hebben een bouwjaar vanaf 2010 en zijn van goede kwaliteit met een mooie inrichting.

 

Voor Caravan accessoires bij uw nieuwe stacaravan kunt u ook bij Caravandeal terecht. Denk hierbij aan een trap, terras of voortent!

Merken stacaravans

Bij Caravandeal vindt u een ruime keuze in merken stacaravans. Elk merk heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en specificaties waardoor wij altijd een stacaravan kunnen aanbieden die overeenkomt met uw wensen en budget.

Enkele merken:

  • O'Hara
  • IRM
  • Atlas
  • Home Trend
  • Belgica Chalet

ons aanbod

Over Caravandeal

Caravandeal is al meer dan 15 jaar actief in de wereld van stacaravans en chalets. Wij adviseren u dan ook graag bij uw aankoop, maar ook als het gaat om de keuze van een park waar u de stacaravan wilt plaatsen, transport van de stacaravan en wij kunnen u tevens helpen bij de eventuele financiering van uw stacaravan. U vindt in Caravandeal dan ook een betrouwbare partner die u van A tot Z adviseert en ondersteunt bij de aankoop van uw nieuwe stacaravan.

 

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be