Occasie stacaravan

Bent u op zoek naar een goede occasie stacaravan? Een stacaravan is voor veel mensen een tweede thuis of een goede investering. Bij Caravandeal vindt u kwaliteit stacaravans tegen een voordelige prijs.

 

Ocassie stacaravan België

Een eigen stacaravan geeft u de ruimte om op vakantie te gaan wanneer u wilt of elk weekend door te brengen op een gezellig vakantiepark. Een stacaravan voelt al snel aan als een tweede thuis. Hier beleeft u de gezellige vakantiebeleving van een camping, maar dan met meer luxe. U kunt zelf kiezen waar u de stacaravan neerzet. Houdt u bijvoorbeeld van een rustige omgeving of juist van een levendige plek? Met een eigen occasie stacaravan geniet u van uw tweede verblijf zoals u dat wilt.

Occasie stacaravan kopen

Caravandeal heeft een groot assortiment aan topkwaliteit jonge occasie stacaravans. De occasies worden altijd grondig door ons gecontroleerd en gemeten aan hoge kwaliteitseisen. Op ons Experience Center in Rijkevorsel hebben wij altijd minimaal 30 stacaravans en chalets ten toon staan. Hier kunt u op u gemak rondkijken en u laten informeren door onze adviseurs. Wij denken graag met u mee. Op onze website vindt u ook een variërend actueel aanbod aan occasie stacaravans.

Merken tweedehands stacaravan

Caravandeal heeft verschillende stacaravans in het assortiment beschikbaar. De occasie stacaravans verschillen in afmetingen, indelingen en merken. De meest populaire occasie stacaravan merken zijn Willerby, ABI en Atlas. Daarnaast vindt u in ons assortiment vele andere hoogwaardige stacaravan merken

Jonge occasies

Een occasie stacaravan hoeft helemaal geen oude stacaravan te zijn. In het assortiment van Caravandeal worden veel jonge luxueuze occasies aangeboden. Dit zijn stacaravans met een bouwjaar vanaf 2010. Deze caravans hebben een moderne inrichting en zijn van uitstekende kwaliteit. Vaak zijn deze occasie stacaravans nog weinig in gebruikt geweest. Zo is er al snel een stacaravan die voldoet aan uw wensen én goed is voor uw portemonnee.

Aanbod occasie stacaravans

Occasie stacaravan

Stacaravan met staanplaats

Bij Caravandeal kunt u een occasie stacaravan kopen. Deze kunnen we ook voor u plaatsen op één van de mooie Parador Vakantieparken. Deze vakantieparken liggen op verschillende mooie locaties in België. Houdt u bijvoorbeeld van een vakantie aan de Belgische kust of liever van de avontuurlijke en prachtige Belgische Ardennen? De parken bieden allemaal ruime staanplaatsen aan met veel privacy, een prachtige omgeving en ook veel gezelligheid.

Caravandeal regelt de transport naar het vakantiepark en zorgen ervoor dat deze  op de juiste plek komt te staan. Voor u het weet zit u heerlijk te genieten van het ultieme vakantiegevoel voor uw eigen stacaravan.

Parador Vakantieparken

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be