Kijkdagen aan de Belgische kust!

Komt u onze twee topprojecten op wandelafstand van het strand bekijken? Wij nodigen u graag uit voor onze Opendeurdagen aan zee! Tijdens onze Opendeurdagen kunt u een kijkje komen nemen op onze parken en in de chalets. Zo kunt u zelf de kwaliteit van onze chalets ervaren.

Zowel te Bredene als te Blankenberge ontvangen wij u graag voor een vrijblijvende bezichtiging en informatie onder het genot van een hapje en een drankje. Zien we u in mei aan de kust? 

Opendeurdagen mei

Wat valt er te beleven?

Tijdens de opendeurdagen kan u al onze luxechalets zelf bezichtigen voor een unieke kijkervaring! U kan kennismaken met ons park en krijgt een exclusieve rondleiding! Uiteraard dit alles met een hapje en een drankje!

Exclusive partner Parador Vakantieparken

Caravandeal is exclusieve partner voor de levering van luxe chalets op alle Parador Vakantieparken! 
Parador Vakantieparken heeft inmiddels zes prachtige parken in België en Nederland! U vindt ze aan de Belgische en Zeeuwse kust, de groene Ardennen of de Antwerpse Kempen! Van de twee topprojecten aan de Belgische kust is reeds meer dan de helft uitverkocht! De parken zijn gesitueerd op toplocaties, beide op wandelafstand van het strand dus voor de ideale vakantiebestemming hoeft u niet ver te reizen! Vakantie vieren of slim investeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Meld u direct aan voor de kijkdagen