Over ons

Op elk moment van het jaar op vakantie in uw eigen vakantiehuis? Dan is een stacaravan of chalet wellicht wat voor u.

In uw vrije weekend lekker weg met vrienden of in de zomervakantie genieten van uw eigen vakantiehuis met het gezin. Wij horen graag uw wensen en denken met u mee over het ontwerp en de aanschaf van een vakantiewoning. Omdat wij de meeste modellen zelf bouwen en al meer dan 15 jaar in het vak zitten, kunnen wij u goed adviseren over uw aankoop.

Wij bouwen kwaliteitchalets die voldoen aan alle hedendaagse voorwaarden en condities zoals veiligheid, comfort, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

De buitengevel van onze chalets wordt vervaardigd uit onderhoudsarme kunststof gevelbeplating, welke is voorzien van een optimale isolatie, die voldoende warmtewerend is om in de winter de warmte binnen te houden en tevens om in de zomer de warmte buiten te houden.

Uw chaletbouwer in België

Het dak wordt gemaakt van dakplaten met een hoge stijfheid en luchtdichte aansluitingen op de wanden. Ook rond ramen en deuren zorgen wij voor volledige luchtdichte aansluitingen en een optimale isolatie.

Uw chaletbouwers België

Nieuwe stacaravan kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe stacaravan? Bezoek onze Experience center waar u meer dan 30 modellen kunt bekijken. Ook bieden wij verschillende occasions aan, bekijk hiervoor ons ruime aanbod.

Experience Center

Aanbod

Zoeken

Caravandeal experience center

Caravandeal chalet

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be