Prefab woning

Veel keuze voor een Prefab woning

Op zoek naar een nieuwe prefab woning? Kom dan naar Caravandeal en bekijk ons assortiment

Vakantiewoning of weekendverblijf?

Een prefab woning is een woning waarvan de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd maar kant-en-klaar worden aangeleverd vanuit de fabriek. De stacaravans van Caravandeal zijn dan ook uitermate geschikt om voor dit doel te gebruiken. U kunt de woning plaatsen waar u maar wilt. 

Gaat u de prefab woning gebruiken als vakantiewoning of Weekendverblijf? Dan plaatsen wij deze op een camping naar keus. Maar wilt u de woning bijvoorbeeld in uw eigen tuin om deze ook te kunnen gebruiken als mantelzorgwoning? Ook dan bent u bij Caravandeal aan het juiste adres.

De prefab woning wordt steeds populairder

Prefab woningen zijn sterk in opkomst en dat verbaast ons niets. Ook op ons Caravan Experience Center in Rijkevorssel ontmoeten wij dagelijks bezoekers die interesse hebben in dit type verblijf. In een prefab woning beschikt u over alle luxe en comfort, maar het duurt geen maanden tot de woning is gebouwd. Wellicht staat deze zelfs al voor u klaar op ons Experience Center... Wat uw wensen ook zijn, onze deskundige medewerkers begeleiden u graag en professioneel bij uw aankoop.

Prefab woning op maat

Heeft u speciale wensen voor uw prefab woning? Geen probleem! Onze fabrikanten kunnen aanpassingen doen aan de designs zodat de woning helemaal bij u past. Zo voelt u zich altijd thuis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of meer informatie over prefab woningen? Neem dan contact op een maak een afspraak om langs te komen bij ons!

Neem contact op

Ibiza 62737b59e2800

Prefab Wooncaravan kopen

Bent u op zoek naar een wooncaravan voor langere tijd? Bij Caravandeal hebben we een ruim assortiment aan wooncaravans, zowel nieuwe als occassies. Een prefab woning biedt daarnaast een goede oplossing voor een tijdelijke woning of een woning voor langere tijd. Deze is van alle luxe faciliteiten voorzien. Daarnaast zijn al onze prefab woningen winterproof. Hierdoor komt u altijd goed de winter door. 

Occassie prefab woning

Zoekt u een jonge occasie van goede kwaliteit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, aangezien wij deze regelmatig in ons assortiment hebben. Wij hebben alleen merken van topkwaliteit om u altijd een goede deal te kunnen bieden.

Meer over budgetvriendelijke woningen

Heeft u nog vragen over het wel of niet kopen van een nieuwe stacaravan? Kom zeker langs bij ons Experience Center waar wij alle tijd voor u nemen om u te voorzien van de gewenste informatie.