Veel keuze voor een Prefab woning

Op zoek naar een nieuwe prefab woning? Kom dan naar Caravandeal en bekijk ons assortiment

Vakantiewoning of weekendverblijf?

Een prefab woning is een woning waarvan de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd maar kant-en-klaar worden aangeleverd vanuit de fabriek. De stacaravans van Caravandeal zijn dan ook uitermate geschikt om voor dit doel te gebruiken. U kunt de woning plaatsen waar u maar wilt. 

Gaat u de prefab woning gebruiken als vakantiewoning of Weekendverblijf? Dan plaatsen wij deze op een camping naar keus. Maar wilt u de woning bijvoorbeeld in uw eigen tuin om deze ook te kunnen gebruiken als mantelzorgwoning? Ook dan bent u bij Caravandeal aan het juiste adres.

De prefab woning wordt steeds populairder

Prefab woningen zijn sterk in opkomst en dat verbaast ons niets. Ook op ons Caravan Experience Center in Rijkevorssel ontmoeten wij dagelijks bezoekers die interesse hebben in dit type verblijf. In een prefab woning beschikt u over alle luxe en comfort, maar het duurt geen maanden tot de woning is gebouwd. Wellicht staat deze zelfs al voor u klaar op ons Experience Center... Wat uw wensen ook zijn, onze deskundige medewerkers begeleiden u graag en professioneel bij uw aankoop.

Meer over Nieuwe mobilhome kopen

Prefab Wooncaravan kopen

Bent u op zoek naar een wooncaravan voor langere tijd? Bij Caravandeal hebben we een ruim assortiment aan wooncaravans, zowel nieuwe als occassies. Een prefab woning biedt daarnaast een goede oplossing voor een tijdelijke woning of een woning voor langere tijd. Deze is van alle luxe faciliteiten voorzien. Daarnaast zijn al onze prefab woningen winterproof. Hierdoor komt u altijd goed de winter door. 

Bekijk ons aanbod

Occassie prefab woning

Zoekt u een jonge occasie van goede kwaliteit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, aangezien wij deze regelmatig in ons assortiment hebben. Wij hebben alleen merken van topkwaliteit om u altijd een goede deal te kunnen bieden.

Ontdek alle occasies

Meer over budgetvriendelijke woningen

Heeft u nog vragen over het wel of niet kopen van een nieuwe stacaravan? Kom zeker langs bij ons Experience Center waar wij alle tijd voor u nemen om u te voorzien van de gewenste informatie.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be