Stacaravan voor in de Ardennen kopen?

Wilt u ook kunnen genieten van uw eigen stacaravan in de prachtige Ardennen? Voor de mooiste en meest comfortabele stacaravans kunt u terecht bij Caravandeal.

Plan direct een afspraak in 

Stacaravan in de Ardennen kopen

Er is niets zo fijn als een eigen stacaravan. U hoeft niet de hele auto vol te laden met kampeerspullen en kunt op vakantie gaan wanneer u wilt.

De stacaravan is namelijk volledig ingericht naar u smaak en heeft alles al klaar staan. Het enige wat u hoeft te doen is met regelmaat genieten.

Het voordeel van een eigen stacaravan in de Ardennen is dan ook dat u vaker geniet van een weekendje weg, een midweekje er tussen uit of een vakantie met familie of vrienden.

Bij Caravandeal staan meerdere stacaravans te koop voor in de Ardennen. Bij ons kunt u zowel een tweedehands stacaravan kopen als een nieuwe stacaravan kopen.

Een nieuwe stacaravan kopen

Voordelen van een nieuwe stacaravan:

  • U kunt de stacaravan zelf volledig inrichten
  • U heeft de mogelijkheid voor een stacaravan op maat
  • Een nieuwe stacaravan is vaker een luxe stacaravan
  • De caravan is nog helemaal schoon en nieuw
  • De caravan is van de beste kwaliteit gemaakt (nieuwe innovaties)

Een stacaravan occasie

Het voordeel van een occasion stacaravan / tweedehands stacaravan:

  • Erg voordelig
  • De stacaravan is van goede kwaliteit
  • De caravans bij ons zijn vaak nog erg jong
  • U geniet van speciale acties

Bij Caravandeal vindt u ook jonge luxueuze occasies.

Stacaravan kopen bij Caravandeal

Bij Carvandeal hebben wij jaren ervaring als importeur en fabrikant van caravans. Wij weken met goede merken en goede kwaliteit.

Zo vindt u bij ons ook erg mooie Willerby stacaravans. De stacaravans zijn bijna altijd winterproof waardoor u het hele jaar door kan genieten van uw tweede verblijf.

Na het kopen van uw stacaravan kunt u zelf beslissen op welke camping of op welk park u deze neer wilt zetten.

Bekijk het hele aanbod

stacaravan ardennen

Stacaravan te koop op camping in de Ardennen

Wilt u een stacaravan in de  Ardennen plaatsen op een camping? Dan zoeken wij de beste parken of campings in de Ardennen voor u op.

Momenteel zijn er erg mooie jaarplaatsen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden. Wij werken samen met Parador Vakantieparken

Neem contact met ons op

Met alles erop en eraan

Bij Caravandeal kunt u uw stacaravan in de Ardennen met alles erop en eraan kopen. Wilt u graag een handige trap, een mooi houten terras of een voortent erbij? Dat kan uiteraard.

Wij maken alle extra`s op maat, zodat het zowel bij uw stacaravan als uw staanplaats in de Ardennen past. Ook voor speciale wensen bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bijvoorbeeld een trap zonder of juist met balustrade kiezen. Wel zo veilig als u kleine kinderen hebt of zelf slecht ter been bent. Met een balustrade loopt iedereen namelijk veilig de stacaravan in en uit.

Voor echte buitenmensen is een terras natuurlijk een must. Hier kunt u de hele zomer op doorbrengen, bijvoorbeeld om te ontbijten, te zonnebaden en te barbecueën. 

Is het een keer slecht weer? Een voortent of partytent biedt de oplossing. Hierin zit u lekker warm en droog, terwijl u nog steeds de frisse buitenlucht inademt. 

Lees alles over onze extra opties

Komt u kennis maken?

Ons Caravandeal Experience Center toont 30 modellen van ons assortiment aan stacaravans en chalets, wij verwelkomen u graag!

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@caravandeal.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60