Stacaravan kopen

Heeft u het plan om een stacaravan te kopen? Kom dan zeker eens langs op het Stacaravan Experience Center van Caravandeal in Rijkevorsel. Een stacaravan kopen doe je niet zomaar. Maar wij kunnen u op alle manieren helpen bij de aanschaf van een stacaravan. Bovendien vindt u bij ons een groot aanbod van zowel nieuwe stacaravans als goede occasie stacaravans. Kortom, om een nieuwe of tweedehands stacaravan te kopen komt u naar Caravandeal!

Een stacaravan kopen als tweede verblijf

Een stacaravan is voor de meeste mensen echt een tweede verblijf waar men veel mooie momenten hoopt mee te maken. In de weekends en vakanties is de stacaravan een ideale locatie om naar toe te gaan en even helemaal weg te zijn. Zowel gezinnen met jonge kinderen als senioren besluiten een stacaravan te kopen als het ideale droomverblijf waar men regelmatig van een korte vakantie kan genieten. Een stacaravan kopen als tweede verblijf wordt steeds populairder. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Een nieuwe stacaravan kopen

Kiest u voor de aanschaf van een nieuwe stacaravan? Ontdek dan het aanbod van Caravandeal met een groot assortiment stacaravans voor elk budget. In ons assortiment vindt u uiteraard ons huismerk Belgica Stacaravans, maar ook bieden wij het volledige assortiment van IRM en O'Hara aan en vele andere merken. Wij importeren deze stacaravans rechtstreeks en garanderen u daarmee de laagste prijzen. Een stacaravan kopen wordt hierdoor gelijk een stuk makkelijker. Kijk nu op onze site naar de vele mogelijkheden. Kom dan zeker eens langs op het Stacaravan Experience Center van Caravandeal in Rijkevorsel.

Goedkope stacaravans

Naast onze nieuwe stacaravans hebben wij tevens een groot assortiment met topkwaliteit jonge occasie stacaravans. Uiteraard zijn deze stacaravans stuk voor stuk door ons gecontroleerd en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. Het enige verschil is de prijs. Een goedkope stacaravan kan zeer aantrekkelijk zijn. Kijk nu snel voor alle mogelijkheden.

Inclusief handige accessoires

Een stacaravan is natuurlijk niet compleet zonder handige accessoires. Gelukkig kunt u die ook bij caravandeal vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi terras? Een voortent op maat? Een handige trap? Of misschien zelfs de nieuwste trend: een houten terras met overkapping? Wij vertellen u graag meer over deze mogelijkheden.

Wilt u graag buiten ontbijten, een dagje lekker zonnebaden en ´s avonds fijn barbecuen? Dan is een terras bij uw stacaravan een goed idee. Bij ons kunt u kiezen uit alle soorten en maten terrasen. Bijvoorbeeld met of zonder balustrade, klein of groot. Wij kunnen u ook helpen met een terras op maat. Welke vorm en grootte u kiest, hangt bijvoorbeeld af van uw stacaravan en de staanplaats. Daarom is maatwerk zo belangrijk.

Op regenachtige dagen of koele avonden wilt u vast ook van de buitenlucht kunnen genieten. In dat geval is een voortent of partytent bij uw stacaravan erg geschikt. Zo zit u droog, maar ook lekker warm. De warme lucht blijft in zo`n tent namelijk veel langer hangen. Bij Caravandeal kunt u altijd een tent kiezen die bij uw type stacaravan past. Heeft u speciale wensen over bijvoorbeeld de afmetingen, de plaatsing van de deur en vensters of de kleur? Dat is allemaal geen probleem, want u kunt uw voortent of partytent helemaal naar uw wensen laten maken. 

Zoals u ongetwijfeld weet, staan stacaravans altijd zo`n 50 centimeter boven de grond. Daarom heeft u altijd een opstapje nodig. Of een trappetje. Zulke trappen vindt u ook bij ons. Zo kunt u kiezen uit trappen met of zonder balustrade, handig voor als u bijvoorbeeld kleine kinderen heeft. Voor alle details kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u de nieuwste trend op het gebied van caravanaccessoires al gehoord? Dat is een houten terras met overkapping. Zo slaat u twee vliegen in 1 klap: Een mooi terras om te genieten van de buitenlucht en om te barbecuen, maar ook een overkapping zodat u zelfs met regen rustig buiten kunt zitten. Onze terrasen met overkapping worden gemaakt uit FSC-hout en zijn volledig geïmpregneerd.

Binnenkort genieten in uw tweede huis?

Een stacaravan is voor iedereen binnen handbereik die op zoek is naar een heerlijke tweede huis. Stacaravans zijn beschikbaar in allerlei afmetingen, vormen en indelingen. Wilt u een stacaravan kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies en begeleiding bij uw aankoop, evenals financiering van uw stacaravan. Niet alleen adviseren wij u over uw nieuwe stacaravan, wij hebben ook diverse vakantieparken met jaarplaatsen voor uw stacaravan. Informeer gerust wanneer u hierover meer wilt weten.

Wist u dat u bij ons ook een Stacaravan op maat kan kopen? Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de inrichting van de nieuwe stacaravan. Zo krijgt u een nieuwe stacaravan die volledig aan uw wensen voldoet.

Stacaravan kopen als mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning voor uw naasten? Bij Caravandeal en Chalet Invest bieden we de mogelijkheid om een stacaravan op uw eigen erf te plaatsen. Zo kunnen uw geliefde naasten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Alle mantelzorgwoningen voldoen aan de eisen en kunnen helemaal aangepast worden naar uw wensen.