Stacaravan kopen met staanplaats

Wilt u een stacaravan kopen met staanplaats? Een schitterende uitvalsbasis op een prachtig park in België of Nederland is een investering waar u jaren lang van zult genieten. Bij Caravandeal bent u hiervoor aan het juiste adres. We bieden nieuwe, tweedehands, reeds geplaatst of nog te plaatsen stacaravans en helpen u bij het vinden van een geschikte staanplaats. 

Bekijk het aanbod

Stacaravan met staanplaats kopen

Bent u op zoek naar een stacaravan met staanplaats, dan staat u op het punt om een schitterende investering te doen. Een investering waarvan u elk moment van het jaar kunt genieten. Tijdens een lang weekend weg, een lekkere vakantie tussendoor of een heel seizoen waarin u geniet van uw eigen plekje in de natuur. Bij Caravandeal bieden wij u een stacaravan met staanplaats die bij u past. We werken samen met een aantal schitterende vakantieparken in Nederland en België. Zo kunt u kiezen uit een staanplaats aan de kust of juist midden in de natuur, bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen. 

We zorgen voor een prettige bestemming

Parador Vakantieparken is hiervoor onze partner. Een prettige samenwerking, omdat de vakantieparken opties bieden voor elk type vakantieganger. Wilt u bijvoorbeeld met een jong gezin een stacaravan kopen met jaarplaats? Dan kies je voor een een park van Parador met uiteenlopende faciliteiten voor kinderen. Of bent u juist met pensioen en wilt u genieten van alle rust in de natuur? Kies dan juist voor een kleinschalig park van Parador, midden in het bos. 

We helpen u graag!

  • Vrijblijvend advies
  • Financiering op maat
  • Selecteren van de staanplaats
  • Transport en plaatsing
  • Chalets op maat

Neem contact op

Summer dream beach 2

Tweedehands stacaravan kopen met staanplaats

We hebben een breed aanbod van schitterende stacaravans en chalets in ons assortiment. Wilt u echter de kosten drukken, dan kunnen we u een van onze jonge stacaravan occasions aanbieden. Op de parken van Parador hebben wij een aantal schitterende tweedehands stacaravan met staanplaats te koop staan.

Deze zijn elk grondig gecontroleerd op onze hoge kwaliteitseisen. Hiermee zorgen we ervoor dat ook de occassie stacaravans voldoen aan de kwaliteit waar we naar streven met Caravandeal. Dus gaat u een tweedehands stacaravan kopen met staanplaats, dan heeft u zojuist een prettige partner gevonden. We adviseren u vrijblijvend en verzorgen zowel de verkoop als eventueel transport.

Tweedehands stacaravans

Compleet aanbod aan caravan asseccoires 

Wanneer u een stacaravan met staanplaats koopt bij Caravandeal, dan heeft u de mogelijkheid om uw stacaravan zo volledig mogelijk aan te kleden als u wenst. Een vast verblijf op een park in Nederland of België is heerlijk. Zeker als u lekker in de natuur verblijft en de weersomstandigheden prettig zijn. Op deze momenten is het extra fijn om uw stacaravan te voorzien van diverse caravan accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een houten terras met overkapping, waar u kunt genieten van een goed boek of heerlijk glas wijn. Of bent u juist op zoek naar een voortent stacaravan. Zorg ervoor dat u bij goed en slecht weer kunt genieten van de buitenlucht.

Bekijk onze accessoires

Onze adviseurs staan voor u klaar

Een stacaravan met staanplaats kopen is een geweldige investering. Goed advies is bij het maken van de juiste keuze essentieel. Daarom staat ons team van specialisten voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies. We denken graag met u mee! Neem contact met ons op of kom gezellig langs bij onze showroom in Rijkevorsel.

Neem contact op of kom langs