Stacaravan op maat

Bent u op zoek naar een stacaravan op maat? Wij zeggen altijd "vrijwel alles kan", daar waar we de meeste van onze modellen in eigen regie bouwen. Hierdoor weten we elke wens voor een stacaravan om te zetten in het gewenste resultaat. Mede daardoor zijn we al meer dan 15 jaar koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans. 

Neem contact op

Voordelen van stacaravans van Caravandeal

Met een stacaravan op maat van Caravandeal bent u verzekerd van kwaliteit. Om het voor u wat makkelijker te maken zetten we de voordelen even op een rijtje;

  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Specialist in maatwerk stacaravans
  • Onze adviseurs staan voor u klaar
  • Volledige productie in eigen beheer
  • Financiering op maat mogelijk (pas op geld lenen kost geld)
  • Ideaal als zorgwoning op uw eigen erf

Stacaravan op maat kopen

Doordat wij zowel importeur als fabrikant van stacaravans zijn, hebben wij veel verstand van de bouw en kwaliteit van caravans. Wij maken dan zelf ook goede kwaliteit stacaravans waarbij u zelf veel mogelijkheden heeft. Zo kunt u de caravan zelf inrichten en indelen. Wij zijn koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans en helpen u graag bij al uw wensen voor een stacaravan op maat.

Met diverse extra`s

Bij uw stacaravan op maat kunt u diverse extra`s kopen. Zo wordt uw verblijf nog aangenamer. U kunt bijvoorbeeld denken aan een handige trap om makkelijker in uw stacaravan te stappen. Wij hebben diverse trappen in ons assortiment, zowel met als zonder balustrade. Voor gezinnen met jonge kinderen raden wij een trap met balustrade aan.

Tijdens uw vakantie wilt u vast veel buiten kunnen zitten. Dat wordt een stuk aangenamer met uw eigen terras op maat. Bij Caravandeal vindt u altijd een terras dat bij uw stacaravan op maat en uw staanplaats past. Of u nou graag buiten wilt ontbijten, barbecuen of gewoon lekker de hele dag in een luie stoel wilt zitten, op uw eigen terras kan alles. 

Neem contact op

Stacaravan met financiering op maat

Bij aankoop van uw stacaravan op maat bieden wij ook een financiering op maat. Deze financiering van uw stacaravan natuurlijk tegen zéér aantrekkelijke financieringsmogelijkheden, zelf zonder voorschot! Voor een gedegen financieel advies van uw stacaravan op maat neemt u vrijblijvend contact met één van onze financieel adviseurs op.

stacaravan op maat

Stacaravan kopen met staanplaats

Een stacaravan op maat is pas echt helemaal af als die geplaatst is op een schitterend verblijfpark in België of Nederland. Uw opmaatgemaakte stacaravan kunnen wij plaatsen op een van de prachtige parken van onze partner Parador. Kies voor een vakantiepark met tal van faciliteiten, in de schitterende natuur en indien gewenst aan de kust van Nederland of België. Maak van uw stacaravan op maat een vaste uitvalsbasis voor uw vakantie.

Neem contact op

Komt u langs?

Kom gerust eens langs bij ons Stacaravan Experience Center van Caravandeal in Rijkevorsel. 

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@caravandeal.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60