Stacaravan te koop aan zee

Stelt u eens voor... in de ochtend wakker worden op het terras van uw eigen stacaravan met het geluid van de zee op de achtergrond. Dat klinkt heerlijk toch? Met onze chalets en stacaravans met jaarplaatsen direct aan de kust beleeft u iedere keer opnieuw het vakantiegevoel.

Een tweede verblijf aan de kust

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan luxe stacaravans en chalets. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe tweede woning of een bijna nieuwe vakantiewoning, wij hebben altijd een gevarieerd aanbod online staan met ruime keuze. Een kleine greep uit de merken stacaravans en chalets:

  • ABI
  • Belgica
  • Delta
  • IRM
  • Lark

Benieuwd naar ons complete aanbod?

Bekijk die dan hier

Heeft u een mooie vakantiewoning gezien? Kom dan langs op onze Experience Center in Rijkevorsel. Onder het genot van een kopje koffie horen wij graag wat uw wensen zijn voor een eigen tweede verblijf aan de kust. 

Jaarplaats aan zee

Met een chalet of stacaravan aan de kust kunt u op ieder moment genieten van een heerlijke vakantie. De zee en het strand geeft veel mensen rust en ontspanning, en dat snappen wij maar al te goed! Wij kijken graag met u naar een vakantiewoning die helemaal aan uw wensen voldoet zodat u in alle comfort en luxe kunt genieten van uw eigen vakantiewoning aan zee.

De premium service van Caravandeal

Stacaravan te koop aan zee

Accessoires voor uw stacaravan

Een mooie chalet of stacaravan is niet compleet zonder accessoires. Bij ons kunt u terecht voor terrassen, overkappingen en trappen om zo het comfort en luxe van binnen door te trekken naar buiten. Een prachtig terras mag natuurlijk niet missen bij uw eigen stacaravan of chalet!

Naar alle accessoires

Vakantiepark aan direct aan zee

Wanneer u een stacaravan bij ons koopt, kunt u meteen kiezen voor een prachtige jaarplaats op een vakantiepark aan zee. Verblijfpark Dallas ligt in Blankenberge op 150 meter van het strand. U staat dus zo met uw voeten in het zand voor een heerlijke strandwandeling. 

Daarnaast heeft Blankenberge ontzettend veel te bieden voor een heerlijk dagje uit.  Een gezellige pier met winkels en horeca, zonnige strandbars en de leukste zomerevenementen... Blankenberge is een populaire kustplaats waar van alles georganiseerd wordt. 

Bent u nog op zoek naar een eigen tweede verblijf en ziet u een stacaravan aan de kust wel zitten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over ons aanbod! 

Ik wil contact opnemen