Stacaravan kopen

Heeft u het plan om een stacaravan te kopen? Kom dan zeker eens langs op het Stacaravan Experience Center van Caravandeal in Rijkevorsel. Een stacaravan kopen doe je niet zomaar. Maar wij kunnen u op alle manieren helpen bij de aanschaf van een stacaravan. Bovendien vindt u bij ons een groot aanbod van zowel nieuwe stacaravans als goede occasie stacaravans. Kortom, om een nieuwe of tweedehands stacaravan te kopen komt u naar Caravandeal!

Een stacaravan kopen als tweede verblijf

Een stacaravan is voor de meeste mensen echt een tweede verblijf waar men veel mooie momenten hoopt mee te maken. In de weekends en vakanties is de stacaravan een ideale locatie om naar toe te gaan en even helemaal weg te zijn. Zowel gezinnen met jonge kinderen als senioren besluiten een stacaravan te kopen als het ideale droomverblijf waar men regelmatig van een korte vakantie kan genieten. Een stacaravan kopen als tweede verblijf wordt steeds populairder. Informeer nu naar de mogelijkheden.

Neem nu contact met ons op

stacaravan kopen

Een nieuwe stacaravan kopen

Kiest u voor de aanschaf van een nieuwe stacaravan? Ontdek dan het aanbod van Caravandeal met een groot assortiment stacaravans voor elk budget. In ons assortiment vindt u uiteraard ons huismerk Belgica Stacaravans, maar ook bieden wij het volledige assortiment van IRM en O'Hara aan en vele andere merken. Wij importeren deze stacaravans rechtstreeks en garanderen u daarmee de laagste prijzen. Een stacaravan kopen wordt hierdoor gelijk een stuk makkelijker. Kijk nu op onze site naar de vele mogelijkheden. Kom dan zeker eens langs op het Stacaravan Experience Center van Caravandeal in Rijkevorsel.

Nieuwe mobilhome kopen

Goedkope stacaravans

Naast onze nieuwe stacaravans hebben wij tevens een groot assortiment met topkwaliteit jonge occasie stacaravans. Uiteraard zijn deze stacaravans stuk voor stuk door ons gecontroleerd en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. Het enige verschil is de prijs. Een goedkope stacaravan kan zeer aantrekkelijk zijn. Kijk nu snel voor alle mogelijkheden.

Tweedehands stacaravan kopen

Binnenkort genieten in uw tweede huis?

Een stacaravan is voor iedereen binnen handbereik die op zoek is naar een heerlijke tweede huis. Stacaravans zijn beschikbaar in allerlei afmetingen, vormen en indelingen. Wilt u een stacaravan kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies en begeleiding bij uw aankoop, evenals financiering van uw stacaravan. Niet alleen adviseren wij u over uw nieuwe stacaravan, wij hebben ook diverse vakantieparken met jaarplaatsen voor uw stacaravan. Informeer gerust wanneer u hierover meer wilt weten.

Wist u dat u bij ons ook een Stacaravan op maat kan kopen? Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de inrichting van de nieuwe stacaravan. Zo krijgt u een nieuwe stacaravan die volledig aan uw wensen voldoet.

Stel hier direct je vraag

Goedkope Stacaravan kopen

Stacaravan kopen als mantelzorgwoning

Bent u op zoek naar een mantelzorgwoning voor uw naasten? Bij Caravandeal en Chalet Invest bieden we de mogelijkheid om een stacaravan op uw eigen erf te plaatsen. Zo kunnen uw geliefde naasten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Alle mantelzorgwoningen voldoen aan de eisen en kunnen helemaal aangepast worden naar uw wensen.

Meer informatie

 

 

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be