Stacaravan merken

Een stacaravan is een tweede woning waar u vaak lang mee wilt doen en echt van wilt genieten. Een plek waar u het hele jaar door naartoe kunt, voor een heerlijke vakantie of een fijn weekend weg. In uw stacaravan of mobilhome wilt u natuurlijk van het buitenleven kunnen genieten, maar ook binnen veel plezier kunt beleven. Een mooie en praktische indeling is dan ook zeer gewenst. Er zijn ontzettend veel verschillende stacaravan merken. Bij Caravandeal werken we met merken van goede kwaliteit en stijlvolle designs. Wij vinden altijd de stacaravan die past bij uw wensen, voorkeuren en budget.

Stacaravan merken

Bij Caravandeal werken we met de onder andere de volgende toonaangevende stacaravanmerken voor zowel occasie als nieuw:

  • Willerby stacaravan
  • Abi stacaravan
  • Atlas stacaravan
  • Cosalt stacaravan
  • Swift stacaravan
  • BK Bluebird stacaravan
  • Carnaby stacaravan
  • Pemberton stacaravan

Willerby stacaravan

Willerby stacaravan

Een Willerby stacaravan biedt erg veel luxe en comfort. De stacaravans van het Engelse merk Willerby hebben vaak een erg ruime indeling en zijn vaak erg groot. Dit komt doordat stacaravans in Engeland vaak gebruikt worden als woonruimte of voor langere verblijven. Engelsen willen dan graag een erg grote stacaravan met een praktische indeling. Dit vindt u bij een Willerby stacaravan. Deze stacaravans staan bekend om het oog voor detail dat terug te zien is in elk interieur. Daarnaast zijn de stacaravans van hoge kwaliteit, maar zeer voordelig geprijsd. Het is dan ook niet verrassend dat de Willerby stacaravan ontzettend populair is bij Caravandeal.

Willerby stacaravans

ABI stacaravan

ABI stacaravans

Een ABI stacaravan is tot in detail praktisch en stijlvol ingericht. In ABI stacaravans voelen de meeste mensen zich direct thuis door de fijne indeling en uitstraling van de stacaravans. Dit Engelse merk staat vooral bekend om de uitstekende kwaliteit en de innovatieve stacaravans. Een ABI stacaravan is betaalbaar, stijlvol en praktisch. Deze sta- en wooncaravans gaan dan ook vaak ontzettend hard in ons assortiment.

Abi stacaravan

Atlas stacaravan

Atlas stacaravan

De stacaravans van Atlas staan bekend om de uitstekende kwaliteit en de innovatieve dessigns. Atlas bestaat al meer dan 30 jaar en dit is terug te zien in de vakmanschap waarmee de Atlas stacaravans worden gemaakt. Een Atlas stacaravan is altijd gemaakt van goede kwaliteit materiaal en heeft een stijlvolle inrichting. Daarnaast heeft dit merk ontzettend veel keuze in stacaravans. Voor iedere smaak, vindt u een passende Atlas stacaravan.

Atlas stacaravan

Cosalt stacaravan

Cosalt stacaravan

De Cosalt stacaravan hebben vaak een authentiek design. Deze stacaravans staan bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een Cosalt stacaravan is van goede kwaliteit, heeft een uniek design en er zijn veel verschillende modellen. Voor iedereen is er een Cosalt stacaravan die bij alle wensen en voorkeuren past.

Cosalt stacaravan

Swift stacaravan

Swift stacaravan

De stacaravans van het merk Swift staan tegenwoordig onder de naam Sprite. De Swift stacaravans staan bekend om de vele verschillende designs en modellen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een Swift stacaravan te vinden dat past bij alle wensen, voorkeuren en het budget. De nieuwe modellen onder de naam Sprite zijn erg sportief en hebben een prachtig design met meer hout en lichtmetalen velgen. 

Swift stacaravan

Bluebird stacaravan

BK Bluebird stacaravan

Een BK Bluebird stacaravan is ontzettend slim ingedeeld. Hierdoor lijkt het alsof de stacaravan veel ruimer is door de functionele indeling. Daarnaast heeft een BK Bluebird stacaravan veel opbergruimte. Deze praktische en comfortabele stacaravans zijn dan ook zeer geliefd. 

BK Bluebird stacaravan

Carnaby stacaravan

Carnaby stacaravan

Carnaby stacaravans staan bekend om de luxe uitrusting, de goede kwaliteit en de comfortabele inrichting. De luxe materialen en stijlen zijn ontzettend fijn. Hierdoor kunt u ontzettend lang genieten van een Carnaby stacaravan. Tegenwoordig hebben ze ook de ontwerpen volledig vernieuwd waardoor ze erg modern zijn uitgerust.

Carnaby stacaravan

Pemberton stacaravan

Pemberton stacaravan

Bent u op zoek naar exclusiviteit en luxe? Dan kunt u het beste een Pemberton stacaravan kopen bij Caravandeal. Deze stacaravans staan bekend om de luxe designs, de kwaliteit stoffen en materialen en de ruime indeling. Deze stacaravans gaan vaak 30 tot 40 jaar mee waardoor u er ontzettend lang van kunt genieten. Daarnaast houdt Pemberton rekening in vele modellen met mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Geniet van echte luxe met uw stacaravan van Pemberton.

Pemberton stacaravan

Caravandeal; koop uw nieuwe stacaravan

De beste stacaravan merken vindt u bij Caravandeal. Wij werken met kwalitatief goede merken waarbij de stacaravans jarenlang meegaan. Een goede indeling en mooi design vinden wij erg belangrijk en dit ziet u terug in ons aanbod. Wij bieden erg mooie nieuwe en occasion stacaravans aan in een wisselend aanbod. Graag denken we met u mee over alle mogelijkheden en vinden we de perfecte stacaravan voor u. Weet u al welke stacaravan merk het beste bij uw wensen past? U kunt in onze webshop per merk zoeken!

Aanbod

Bezoek ons Caravandeal Experience Center

stacaravan merken

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be