Op zoek naar een Stacaravan of chalet?

Zit u eraan te denken om een eigen stacaravan of chalet te kopen? Heerlijk genieten van uw eigen vakantiewoning wanneer u maar wilt. Zoekt u hierbij nog een mooie locatie voor uw nieuwe aanwinst? Bij Caravandeal kunt u een stacaravan met jaarplaats kopen!

Stacaravan met jaarplaats

Stelt u zich eens voor, genieten van uw eigen comfortabele vakantiewoning op een heerlijk plekje op een vakantiepark. Een weekendje weg of juist langer op vakantie wanneer u maar wilt en ieder seizoen even bijkomen in uw eigen droomverblijf. Dat klinkt heerlijk toch?

Bij Caravandeal hebben wij een ruim aanbod aan nieuwe en nette ocassie stacaravans en chalets. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende type accommodaties zodat er altijd wel een stacaravan of chalet is die aansluit bij uw wensen.

Bekijk ons aanbod

Stacaravan met jaarplaats

 

Het hele jaar genieten van uw eigen stacaravan of chalet

Bent u nog op zoek naar een jaarplaats voor uw nieuwe stacaravan of chalet? Wij denken met u mee over een mooie plek. Wilt u juist in een bosrijke omgeving voor een prachtige wandeling of fietstocht of wilt u graag een jaarplaats aan de kust? Alles is mogelijk! Bekijk hieronder de verschillende Parador Vakantieparken waar u een jaarplaats kunt boeken

Vraag onze adviseurs

Heeft u vragen over ons aanbod aan chalets of stacaravans? Of wilt u graag advies over aankoop en het boeken van een jaarplaats? Neem dan contact met ons op, onze adviseurs denken graag met u mee en helpen u verder.

Contact

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be