Stacaravan nieuw

Voor veel mensen is een stacaravan een tweede thuis. Met een stacaravan kunt u ieder weekend er tussenuit of met regelmaat op vakantie gaan met vrienden of familie. Daarnaast kan een stacaravan ook een goede investering zijn. Bij Caravandeal vindt u een ruim assortiment aan stacaravans. Of u nu op zoek bent naar een stacaravan nieuw of een occasie, u vindt het bij Caravandeal.

Voordelige nieuwe stacaravan kopen

Een stacaravan geeft u de ruimte om op vakantie te gaan wanneer u wilt en om het weekend door te brengen op een vertrouwde locatie. Een eigen stacaravan kan ook een goede investering zijn wanneer u deze wilt verhuren. Een stacaravan kopen is vaak een hele stap. Bij Caravandeal adviseren we u graag over de mogelijkheden. Er zijn veel verschillende afmetingen, voorzieningen, apparatuur en kleuren. Bij Caravandeal vindt u een uitgebreid en variërend aanbod en kunt u tegen een scherpe prijs voordelige stacaravans kopen.

Stacaravan nieuw of occasie?

Een stacaravan kopen is een hele investering. Wanneer u een nieuwe stacaravan kiest heeft u het voordeel dat u vaak zelf mee kunt denken over de indeling en de mogelijkheden. Daarnaast maakt u gebruik van de modernste apparatuur en de beste technieken. U kunt er ook voor kiezen om een stacaravan occasie te kopen. Een occasie stacaravan wordt altijd grondig gecontroleerd op onze kwaliteitseisen. Bij Caravandeal is een occasie ook altijd scherp geprijsd.

Aanbod

Stacaravan nieuw

Stacaravan met staanplaats kopen

Na de aanschaf van uw stacaravan nieuw wilt u deze natuurlijk op een fijne plek zetten. Een plek die al snel vertrouwd aanvoelt en voldoet aan al uw wensen. Bij Caravandeal kunnen we uw nieuwe stacaravan plaatsen voor u op één van de mooie Parador Vakantieparken. Deze parken bevinden zich op de mooiste plekjes van België. Uw nieuwe stacaravan kunt u plaatsen op een Parador park aan de Belgische kust of in de Belgische Ardennen bijvoorbeeld. Caravandeal zorgt ervoor dat deze dan netjes wordt geplaatst.

Parador Vakantieparken

Accessoires bij uw nieuwe stacaravan

Uw nieuwe stacaravan kunt u helemaal compleet maken met bijpassende accessoires bij Caravandeal. Een prachtige voortent, mooi terras of een praktische trap kunnen uw stacaravan helemaal af maken. Bekijk alle caravan accessoires.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be