Op zoek naar een goede stacaravan occasie?

Elk weekend en elke vakantie doorbrengen in uw eigen stacaravan op een fijn plekje ergens in België? Of juist liever een stacaravan aanschaffen als investering en deze verhuren? Wat uw beweegreden ook kan zijn, stacaravan occasies vindt u volop bij Caravandeal. Op ons Experience Center in Rijkevorsel bent u altijd welkom voor een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Hier staan altijd minimaal 30 stacaravans en chalets ten toon en deze kunt u op uw gemak komen bekijken. Ook op onze website kunt u altijd terecht voor het actuele aanbod.

Stacaravan kopen

Een stacaravan kopen is natuurlijk een beslissing die u niet zomaar neemt. Daarom denken onze adviseurs heel graag met u mee. Soms heeft u zelf al een beeld van uw ideale stacaravan en kunnen wij het passende model erbij zoeken. Maar misschien heeft u juist nog geen idee. In dat geval gaan wij graag op zoek naar de stacaravan die uw wensen overtreft. Voor u het weet zit u heerlijk voor uw eigen stacaravan te genieten van het vakantiegevoel.

Meer over occasie stacaravans

Stacaravan occasie kopen

Een stacaravan occasie koopt u het liefst bij een betrouwbaar bedrijf. Daarom is Caravandeal een geschikte partner. Alle occasies in ons assortiment worden door ons grondig nagekeken en gecontroleerd. Daarom garanderen wij u altijd de beste occasies van topkwaliteit waar u veel plezier van zult beleven. Naast de occasies die u op ons Experience Center aantreft, hebben wij tevens een aanbod op diverse parken in België. De stacaravan van uw dromen vindt u altijd bij Caravandeal.

Enkele van onze merken: Willerby, IRM (tip!), Pemberton, BK en ABI.

Liever een nieuwe stacaravan?

Natuurlijk is het mogelijk om ook een nieuwe stacaravan bij ons te kopen. Als dealer van veel merken kunnen wij u altijd de nieuwste modellen aanbieden. U vindt snel een stacaravan of mobilhome die bij uw wensen past. 

Bekijk ons aanbod

Stacaravan kopen, waar moet u op letten?

Omdat het kopen van een stacaravan, zowel nieuw als occasie een grote beslissing is, geven wij u graag een aantal tips waar u op moet letten bij de aanschaf.

  • Afmeting: met hoeveel personen komt u naar de stacaravan? Zijn er voldoende kamers voor dit aantal personen?
  • Voorzieningen: gebruikt u de stacaravan ook in de winter? Controleer dan of deze voldoende geïsoleerd is en of deze goed verwarmd kan worden. Tegenwoordig hebben diverse stacaravans zelfs dubbele beglazing.
  • Apparatuur: u kunt de stacaravan kiezen in de luxe die u wilt. U kunt bijvoorbeeld al stacaravans kopen met vaatwasser, lavabo, haard en vele andere apparatuur.

Bedenk vooraf goed hoe u de stacaravan wilt gebruiken en welke voorzieningen en apparatuur voor u het meest belangrijk zijn. Vervolgens kunnen we samen met u in ons aanbod op zoek gaan naar de beste match.

Stacaravan occasie kopen met staanplaats

U koopt bij Caravandeal een stacaravan die wij graag voor u plaatsen op één van de mooie Parador Vakantieparken. Deze parken vindt u verspreid over België, van de Belgische kust tot de Ardennen. Alle parken beschikken over mooie ruime staanplaatsen en bieden veel comfort voor de gasten.

Natuurlijk regelen wij het transport naar het vakantiepark voor u en zorgen we dat uw stacaravan netjes op uw staanplaats komt te staan. Dit kan altijd op korte termijn worden geregeld.

Contact

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be