Swift stacaravan

De stacaravans van Swift staan bekend om de ruime keuze in designs, ontwerpen en stijlen. Door diverse designers zijn er veel verschillende soorten stacaravans ontstaan. Zo is er voor alle wensen en elk budget een stacaravan te vinden.

Ervaren & ruim aanbod aan stacaravans

Swift is vanaf 2018 verdergegaan onder de merknaam Sprite in Nederland. Dit Engelse merk is één van grootste Britse producenten en leveranciers van stacaravans. Swift is marktleider in stacaravans en dit komt vooral door de jaren van ervaring. Daarnaast biedt Swift ontzettend veel verschillende modellen aan. Hierdoor kan iedereen een Swift stacaravan vinden dat past bij het gewenste budget en de voorkeuren.

Occasion Swift stacaravan of nieuwe Sprite stacaravans

De stacaravans van Swift vindt u bij Caravandeal onder occasions. Dit komt omdat vanaf 2018 de stacaravans van Swift onder de naam Sprite worden verkocht. Onder deze nieuwe naam is het assortiment nog verder uitgebreid. De stoffering en de buitendecoratie zijn veranderd en ook alle modellen zijn tegenwoordig uitgerust met lichtmetalen velgen.

Daarnaast wordt er meer met hout gewerkt en zien de modellen er sportiever uit. Of u nu een occasion Swift stacaravan of een nieuwe Sprite stacaravan koopt, u bent altijd verzekerd van een stijlvol design en goede kwaliteit. Heeft u vragen over een nieuwe Swift stacaravan? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Bekijk ons aanbod

Swift stacaravan

Bijzonder aan de Swift stacaravans

  • Marktleider
  • Ontzettend ruim aanbod
  • Voor iedereen een passend aanbod
  • Modern en toonaangevend
  • Veel ervaring

Swift stacaravan bij Caravandeal

Bij Caravandeal hebben wij een wisselend aanbod. Regelmatig hebben wij ook een Swift stacaravan in ons assortiment. Wanneer u niet het model vindt wat u zoekt, kunnen onze adviseurs voor u op zoek gaan. U hoeft dan alleen door te geven wat u zoekt en wij vinden de Swift stacaravan dat bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk al onze stacaravan merken.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be