Tijdelijke woonruimte

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte? Caravandeal heeft de oplossing voor u! Ontdek ons ruime aanbod aan nieuwe chalets, mobilhomes en stacaravan. De ideale oplossing voor een tijdelijke woonruimte! 

Tijdelijke woning huren als bedrijf

Bent u als bedrijf op zoek naar een tijdelijke woonruimte voor uw werknemers? Het kan handig zijn dat uw werknemers dichterbij wonen zodat zij sneller en gemakkelijker op het werk kunnen komen. Bij Caravandeal bieden wij verschillende chalets aan voor een korte of juist langere periode. Zo kunnen uw medewerkers voor de gewenste periode in een comfortabel chalet verblijven.

Particuliere huur

Gaat u verhuizen, verbouwen of zoekt u om een andere reden een tijdelijke woonruimte? Bij Caravandeal kunt u het ganse jaar terecht voor een verblijf in een chalet. U kunt vanaf 1 maand tot wel 1 jaar een chalet huren. Dus ook wanneer u als particulier op zoek bent naar een tijdelijke woonruimte bent u bij Caravandeal aan het juiste adres.

Bekijk het aanbod

Tijdelijke woonruimte

Tijdelijke woonruimte

Centraal op een verblijfpark

Verblijfpark De Brem in Lille ligt op een centrale plek. Het park ligt vlakbij de oprit van de E34 en op een boogscheut van de gezellige dorpen Lille en Gierle. U bent dus zo weer op pad voor uw werk of juist voor een gezellig dagje uit.

Op Verblijfpark De Brem kunt u voor een korte of langere periode een chalet huren. De chalets zijn van alle gemakken voorzien zoals een TV, een complete keuken en meubilair. Op het park biedt het vernieuwde sanitair u ook de mogelijkheid om uw kleding te wassen en te drogen. 

Wij denken graag met u mee

Bent u nog op zoek naar een tijdelijke woonruimte in België? Wij helpen u graag verder. Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via telefoon: +32 (0)478 81 74 60 of mail: info@caravandeal.be.

Ook is er de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag om een tijdelijke woonruimte te vinden die aan uw wensen voldoet.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be