Tweede verblijf

Bent u op zoek naar een tweede verblijf? Een plek die  aanvoelt als een nieuw thuis? Bij Caravandeal kunt u terecht voor mooie chalets en stacaravans.

Wooncaravan als tweede verblijf

Wilt u graag voor lange tijd verblijven in een stacaravan? Wij hebben een ruim assortiment wooncaravans te koop. U kunt kiezen voor een tweedehands stacaravan of een volledig nieuwe stacaravan. Een wooncaravan kunt u helemaal inrichten zoals u het wilt. Hierdoor voelt het al snel aan als een tweede thuis. Bij Caravandeal helpen wij u graag mee met alle mogelijkheden. Wij denken mee met uw portemonnee, uw wensen en uw smaak. Samen vinden wij uw wooncaravan.

Een tweede verblijf in het weekend?

Bent u meer op zoek naar een tweede verblijf voor in het weekend? Wellicht gaat u er graag even tussenuit in het weekend. Even helemaal tot rust komen en leuke activiteiten ondernemen horen bij het weekend. Wanneer u thuis blijft, komt het hier echter vaak niet van. Er moeten toch nog wat klusjes gebeuren in huis of mensen komen onverwachts langs.

Wanneer u in het weekend naar uw tweede verblijf gaat, kunt u echt helemaal tot rust komen en genieten van het weekend. Voor veel mensen is een tweede verblijf voor in het weekend dan ook ideaal. Bij Caravandeal kunt u kiezen uit een groot aanbod stacaravans en chalets die uitstekend als weekendverblijf dienen. Elke week op vakantie in uw eigen vertrouwde omgeving.

Uw eigen tweede verblijf

U wilt graag een tweede verblijf, maar hebt daar uw eigen beeld en wensen bij. Dit snappen wij heel goed. Bij Caravandeal is het dan ook mogelijk om een stacaravan op maat te vinden. Wij zeggen altijd "vrijwel alles kan".  Wij bouwen de meeste stacaravans in eigen regie. Hierdoor kunt u meedenken met verschillende mogelijkheden en opties. U past uw tweede verblijf dan helemaal aan naar uw wensen waardoor het nog sneller aanvoelt als een tweede thuis. Caravandeal werkt samen met verschillende vakantieparken in België. Hierdoor kunnen wij u helpen met het vinden van een prachtige plek voor uw nieuwe stacaravan.

Winterproof stacaravan

Van een stacaravan wilt u zo lang mogelijk genieten. Niet alleen in de warme dagen, maar ook juist op knusse koudere dagen. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag of dit mogelijk is. Gelukkig zijn bij Caravandeals ook faciliteiten beschikbaar waardoor uw stacaravan of chalet winterproof is. Hierdoor kunt u in uw winterproof stacaravan de koude wintermaanden doorkomen. 

Tweede verblijf met leuke extra`s

Bij uw tweede verblijf kunt u diverse leuke extra`s bestellen. Bijvoorbeeld een handige trap met balustrade, zodat ook uw kleine kinderen veilig in en uit kunnen lopen. Heeft u liever een trap zonder balustrade? Ook die kunt u bij ons aanschaffen. 

U kunt ook groots uitpakken met een mooi terras bij uw tweede verblijf. Zo kunt u eenvoudig de hele zomer buiten doorbrengen. Uiteraard kan uw terras op maat worden gemaakt, zodat het perfect aansluit bij uw tweede verblijf. Zo kunt u zelf de grootte en vorm bepalen, maar ook of u een balustrade rondom het terras wilt.

Bij slecht weer kunt u ook genieten van de frisse buitenlucht. Dat doet u in een van onze voortenten of partytenten. Die kunt u eenvoudig naast uw tweede verblijf opzetten. Als u zowel een terras als tent wilt, zorgen wij er natuurlijk voor dat deze op elkaar aansluiten. Met een voortent kunt u elk seizoen buiten zitten, ook als het koud is of regent. Bovendien heeft u veel keuzevrijheid, bijvoorbeeld waar u de deur en vensters geplaatst wilt hebben en welke kleur partytent u wilt.

Alle leuke extra`s bekijken

Caravandeal

Wilt u een tweede verblijf kopen? Kom graag langs bij Caravandeal Experience Center. Hier vindt u onze verschillende modellen en kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die Caravandeal biedt. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis wanneer het gaat om chalets en stacaravans. Wij helpen u dan ook ontzettend graag met uw keuze. Koopt u een stacaravan of chalet, dan kunnen wij deze plaatsen op een Parador Vakantiepark naar keuze en hier ontvangt u dan direct een gratis jaarplaats! 

Caravandeal Experience Center
Merksplassesteenweg 104 (Achteraan Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

Tél: +32 (0)478 81 74 60
Mail: info@caravandeal.be