Tweede woning kopen

Wilt u een tweede woning kopen? Genieten van een eigen vakantiehuis op ieder moment? Bij Caravandeal vindt u uw mobiele chalet of stacaravan. Gemaakt door de gespecialiseerde chaletbouwers zodat u een chalet of stacaravan krijgt die geheel aan uw wensen voldoet.

Tweede woning kopen

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief op het gebied van mobiele chalets en stacaravans. Zoekt u een tweede woonhuis ergens aan zee of bent u toch meer een liefhebber van de natuur en zoekt u een bosrijke omgeving, wij zoeken voor u een droomplek waar u jaren kunt genieten.

Tweede woning kopen

Een tweede woning in een bosrijke omgeving

De vakanties duren te kort en u wilt langer genieten van de natuur, kies dan voor een stacaravan of luxe chalet op camping Ardinam. Dit park ligt in de bosrijke Ardennen in het zuiden van België, gegarandeerd  ontspannen en ontsnappen uit het alledaagse hectische leven. Behalve camping Ardinam hebben we ook een ander rustig alternatief namelijk verblijfspark: “De Brem”. Dit park bevind zich in de stille Kempen waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen.

Maar behalve genieten van uw tweede woning, heeft u bij alle parken van Parador het recht om uw tweede woning onder te verhuren. U kunt dus jaarlijks ook nog eens een mooi rendement verdienen aan uw tweede droomhuis, dit mogelijk rendement kan oplopen tot maar liefst 15%!

Uw tweede droomhuis op maat?

Wenst u een groter of kleiner oppervlak, toch wat luxere specificaties of simpelweg gewoon een andere indeling? Wij zijn specialisten in compleet maatwerk! Bij Caravandeal begeleiden wij u door het hele traject van advies tot ontwerp, van productie tot oplevering! Maar uiteraard leveren wij ook nazorg, als u de woning ter beschikking heeft staan wij altijd voor u klaar!

Enkele chalets

We hebben meerdere chalets ter beschikking zoals bijvoorbeeld de enkele chalets. De enkele chalets zijn erg populair en dienen zich perfect aan voor recreatief gebruik. De enkele chalets hebben een mooi afgewerkte keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De grote leefruimte met openslaande terrasdeuren, laten u direct in contact staan met de natuur. 

Heeft u nog vragen, suggesties of opmerkingen neem dan vrijblijvend contact op.

Contact

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be