Tweedehands stacaravan kopen

Wilt u een tweedehands stacaravan kopen? Een tweedehands stacaravan wordt ook wel occasie of occasions stacaravan genoemd. Wij bieden veel tweedehands stacaravans aan en stacaravans met scherpe acties.

Bekijk het aanbod

Tweedehands stacaravan kopen

Wanneer u met de stacaravan op vakantie gaat, beleeft u de gezelligheid van de camping of vakantiepark maar dan met meer luxe. Een stacaravan is vaak een tweede thuis voor zowel gezinnen als senioren. Op vrije dagen, vakantie dagen, maar ook gewoon in het weekend er even lekker op uit, kan heel makkelijk in een stacaravan. Het voelt dan ook vaak als snel aan als tweede verblijf

U kunt zelf kiezen waar u de stacaravan neerzet. Dit kan in een rustige omgeving, maar ook op een levendige plek. Zonder dat u de hele inboedel elke keer mee moet nemen wanneer u er even tussenuit wilt, kunt u zo de auto in stappen en naar uw eigen stacaravan. Ideaal! Caravandeal biedt ongelooflijk veel verschillende stacaravans aan. Daarnaast werken we samen met onze partner Parador Vakantieparken. Bent u dus op zoek naar een tweedehands stacaravan te koop op camping, dan kunnen wij zowel de aanschaf als de plaatsing verzorgen. Hierdoor zit er voor iedereen wat bij.

Stacaravans te koop bij Caravandeal

Caravandeal biedt niet alleen nieuwe caravans aan, maar daarnaast hebben we ook een groot assortiment met topkwaliteit jonge occasie stacaravans te koop. Deze zijn door ons gecontroleerd aan hoge kwaliteitseisen. Dit houdt in dat u een goede kwaliteit stacaravan koopt tegen een relatief lage prijs. Ook onze tweedehands stacaravans zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, indelingen en merken. De beste stacaravans zijn te koop bij Caravandeal.

Tweedehands stacaravan kopen met staanplaats

Wilt u graag een stacaravan kopen met staanplaats? We hebben een aantal mooie campings en vakantieparken waar u de kan genieten van een heerlijk tweede verblijf. Een stacaravan kopen op een camping is een goede optie als u slim wilt investeren of gewoon wilt genieten van een vast vakantiebestemming. De campings en vakantieparken van Parador in Nederland en België zijn hier uiterst geschikt voor. Ook kunt u hier een tweedehands stacaravan kopen met staanplaats. We verzorgen zowel de verkoop als de plaatsing op een van deze parken. Bekijk de mogelijkheden

Jonge stacaravan occasion

Onze tweedehands stacaravans of occasies hoeven helemaal niet oud te zijn. Caravandeal biedt juist heel veel jonge luxueuze stacaravan occasions aan. Een jonge stacaravan occasion heeft bij Caravandeal een bouwjaar vanaf 2010. Deze caravans hebben een mooie inrichting en zijn van goede kwaliteit. Wilt u bij uw nieuwe tweedehands stacaravan ook Caravan accessoires? Bij Caravandeal kunt u nu terecht voor alles met betrekking op uw tweede huis. Bijvoorbeeld een mooie trap of terras op maat die past bij uw stacaravan. Of wellicht bent u op zoek naar een voortent. Bij Caravandeal kunnen wij u hierbij helpen. 

Merken tweedehands stacaravans

Caravandeal biedt veel verschillende merken stacaravans aan. De tweedehands stacaravan die het meest verkocht wordt is de Willerby stacaravan. Ook de merken ABI, Pemberton, BK Bluebird, Swift, Regal, Carnaby, Atlas en Cosalt doen het goed. Meer over onze stacaravan merken.

Bekijk het aanbod

Stacaravan als mantelzorgwoning

Een tweedehands stacaravan kopen kunt u ook doen als mantelzorgwoning voor uw ouders of grootouders op uw erf. De mantelzorg heeft een steeds belangrijker plek in onze maatschappij. We willen graag onze dierbaren dicht bij ons houden. Daarom is onze mantelzorgwoning voor velen al een oplossing geweest. Wilt u een mantelzorgwoning kopen? Bij Caravandeal bent u aan het juiste adres voor advies en aankoop!

tweedehands stacaravan kopen

Stacaravan outlet

Wilt u graag een tweedehands stacaravan kopen? Wellicht bent u dan geïnteresseerd in onze acties. Wij bieden altijd verschillende stacaravans aan tegen een zeer lage prijs. Dit zijn splinternieuwe caravans met erg veel korting. Er zijn vaak verschillende merken en modellen beschikbaar met scherpe aanbiedingen. Hierdoor zit er wellicht tussen de acties de perfecte stacaravan voor u bij! De stacaravan outlet is zeer populair. Informeer daarom altijd eerst naar het actuele aanbod. Wij zorgen er altijd voor dat er voor u de juiste stacaravan outlet actie is.

Bekijk het aanbod

Tweedehands stacaravan kopen op camping

Wij zien graag dat onze klanten tevreden zijn na hen aankoop. Om dit te kunnen realiseren verlenen wij extra service aan onze klanten. Denk hierbij aan het transport van uw tweedehands stacaravan naar uw favoriete camping. Ook wanneer u nog niet alle financiële middelen hebt, bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden. Hieronder leest u er meer over. 

Financieringsmogelijkheden

Wij helpen u van aanschaf tot de eventuele plaatsing. Maar ook voor de financiering staan wij voor u klaar. Caravandeal biedt bij aankoop van uw stacaravan aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aan. Financiering op maat en volgens uw budget voor nieuwe en occasie caravans en chalets. Dit kan zelfs zonder voorschot. Voor een gedegen financieel advies neem dan vrijblijvend contact op met één van onze financieel adviseurs.

Caravandeal verzorgt ook het transport

Heeft u interesse in één van de tweedehands stacaravans uit ons aanbod? Maar zoekt u nog een oplossing om de stacaravan op de gewenste plek te krijgen? Wanneer u een tweedehands stacaravan koopt bij Caravandeal, dan zorgen wij ervoor dat uw net gekochte stacaravan op de plek komt waar u de stacaravan graag wilt hebben. Op een van de campings van Parador kunt u dus gemakkelijk een tweedehands stacaravan kopen met staanplaats. Een stukje service vanuit ons zodat alle zorgen uit uw handen worden genomen. Voor het het transport van uw tweedehands stacaravan hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken! 

Is uw tweedehands stacaravan op de camping aangekomen? Caravandeal is graag uw helpende hand voor het plaatsen van uw stacaravan. Onze ervaren vakmensen plaatsen uw stacaravan zorgvuldig, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw tweede verblijf. Caravandeal, uw complete partner op het gebied van stacaravans en chalets! 

Bekijk het aanbod

Van trappen tot overkappingen

Staat uw tweedehands stacaravan helemaal mooi op zijn plaats? Misschien mist er nog iets. Denk bijvoorbeeld aan een terras met overkapping. Door een terras te plaatsen geeft u uw stacaravan of chalet een extra upgrade. Een terras maakt het buiten zitten nog aantrekkelijker. Geen nat gras of zand als het even heeft geregend. Wanneer u een overkapping neemt kunt u zelfs als het licht regent ook nog droog zitten.