Tweedehands stacaravan kopen

Wilt u een tweedehands stacaravan kopen? Een tweedehands stacaravan wordt ook wel occasie of occasions stacaravan genoemd. Wij bieden veel tweedehands stacaravans aan en stacaravans met scherpe acties.

Wanneer u met de stacaravan op vakantie gaat, beleeft u de gezelligheid van de camping of vakantiepark maar dan met meer luxe. Een stacaravan is vaak een tweede thuis voor zowel gezinnen als senioren. Op vrije dagen, vakantie dagen, maar ook gewoon in het weekend er even lekker op uit, kan heel makkelijk in een stacaravan. U kunt zelf kiezen waar u de stacaravan neerzet. Dit kan in een rustige omgeving, maar ook op een levendige plek. Zonder dat u de hele inboedel elke keer mee moet nemen wanneer u er even tussenuit wilt, kunt u zo de auto in stappen en naar uw eigen stacaravan. Ideaal! Caravandeal biedt ongelooflijk veel verschillende stacaravans aan. Hierdoor zit er voor iedereen wat bij.

Tweedehands stacaravan kopen bij Caravandeal

Caravandeal biedt niet alleen nieuwe caravans aan, maar daarnaast ook een groot assortiment met topkwaliteit jonge ocassie stacaravans. Deze zijn door ons gecontroleerd aan hooge kwaliteitseisen. Dit houdt in dat u een goede kwaliteit stacaravan koopt tegen een relatief lage prijs. Ook onze tweedehands stacaravans zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, indelingen en merken. 

Bekijk ons occasion aanbod!

 Zoekt u nog een leuke staplaats voor uw stacaravan? Wij hebben diverse vakantieparken met jaarplaatsen die ideaal zijn voor uw nieuwe of occasie stacaravan!

Merken tweedehands stacaravans

Caravandeal biedt veel verschillende merken stacaravans aan. De tweedehands stacaravan die het meest verkocht wordt is de Willerby stacaravan. Ook de merken ABI, Pemberton, BK Bluebird, Swift, Regal, Carnaby, Atlas en Cosalt doen het goed.

Speciale acties

Wilt u graag een tweedehands stacaravan kopen? Wellicht bent u dan geïnteresseerd in onze acties. Wij bieden altijd verschillende stacaravans aan tegen een zeer lage prijs. Dit zijn splinternieuwe caravans met erg veel korting. Er zijn vaak verschillende merken en modellen beschikbaar met scherpe aanbiedingen. Hierdoor zit er wellicht tussen de acties de perfecte stacaravan voor u bij!

Bekijk onze acties!

Tweedehands stacaravans

Financieringsmogelijkheden

Caravandeal biedt bij de aankoop van uw stacaravan aantrekkelijke financieringsmogelijkheden aan. De financieringen zijn op maat en volgens uw budget voor nieuwe en occasie caravans en chalets. Dit kan zelfs zonder voorschot. Voor een gedegen financieel advies neem dan vrijblijvend contact op met één van onze financieel adviseurs.

Meer info? 0478 81 74 60

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 71 74 60 of mail naar info@caravandeal.be