Weekendverblijf kopen

Wilt u een nieuw weekendverblijf kopen? Kom dan zeker eens langs bij het Caravan Experience Center van Caravandeal in Rijkevorsel. Wij bieden een ruim assortiment aan stacaravans en chalets, zowel nieuw als tweedehands.

Weekendverblijf kopen bij Caravandeal

Bij ons vindt u een groot aanbod stacaravans en chalets die uitstekend als weekendverblijf kunnen dienen. Bovendien ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe stacaravan gratis een jaarplaats op een Parador Vakantiepark naar keuze. Of u nu in de Ardennen, de Kempen of aan de Belgische kust wilt, op een Parador Vakantiepark geniet u altijd. U kunt een kijkje nemen bij ons online assortiment, maar wij verwelkomen u ook graag bij ons Experience Center. Hier stellen wij 30 modellen ten toon en helpen wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe stacaravan of chalet. 

Lees meer over een stacaravan kopen!

Elke week op vakantie

Uw eigen stacaravan maakt het mogelijk er elk weekend op uit te trekken. In de vertrouwde omgeving in uw eigen weekendverblijf heeft u elk weekend vakantie. Met uw partner of gezin is het telkens weer genieten en kunt u echt tijd voor elkaar maken. Maar ook met vrienden of familie is het natuurlijk supergezellig om eens naar uw eigen weekendverblijf te kunnen gaan. Ook op het verblijfspark zelf zult u vast snel kennis maken met andere eigenaren en kunt u elkaar naar wens nog eens opzoeken. Het zal dan ook snel aanvoelen als een tweede thuis, een tweede verblijf. Maar het belangrijkste is natuurlijk de vrijheid die een weekendverblijf u geeft.

Bekijk ons aanbod

Weekendverblijf kopen in België

Caravandeal is een toonaangevende leverancier van stacaravans en chalets die als weekendverblijf gebruikt worden in België. In ons aanbod vindt u zowel occassie stacaravans als nieuwe stacaravans. Wilt u een nieuw weekendverblijf kopen, dan denken wij graag met u mee. Bijvoorbeeld als het gaat om de inrichting van het weekendverblijf. Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief en hebben dan ook veel kennis en ervaring opgedaan die wij graag met u delen.

weekendverblijf kopen

Weekendverblijf met praktische accessoires

Bij uw weekendverblijf kunt u diverse praktische accessoires kopen. Bijvoorbeeld een opstapje of zelfs trap, zodat u makkelijk uw weekendverblijf in loopt. Heeft u kleine kinderen of bent u slecht ter been? Dan raden wij u een van onze trappen met balustrade aan. 

Wilt u graag wat extra ruimte creëren? Met een partytent of voortent kunt u in elk seizoen van de buitenlucht genieten. Zelfs wanneer het regent! U heeft allerlei mogelijkheden om uw party- of voortent naar uw wensen te kopen. Bijvoorbeeld wat betreft de grootte, de kleuren, waar de deur en vensters worden geplaatst en nog veel meer. 

Als u graag buiten zit, kunt u ook de allernieuwste trend kiezen: een houten terras met afdakje. Zo kunt u op uw terras heerlijk buiten zitten en barbecuen. Betrekt de lucht? Dan zet u uw stoel snel onder het afdakje. Zo kunt u tijdens een regenbui rustig verder lezen in een goed boek.

Alle accessoires bij uw weekendverblijf

Uw vaste plek bij Parador Vakantieparken

Bij de aanschaf stellen wij u in de gelegenheid uw nieuwe stacaravan of chalet door ons te laten plaatsen op een Parador Vakantiepark. Parador Vakantieparken liggen in heel België dus of nu aan de kust of in de Ardennen wilt verblijven, het is mogelijk op een Parador Vakantiepark. 

Contact

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be