Winterproof stacaravan

Bent u op zoek naar een chalet of stacaravan welke lekker warm en behaaglijk is gedurende de wintermaanden? De chalets en stacaravans van Caravandeal bieden alle faciliteiten om heerlijk de koude wintermaanden door te komen. Zo heeft u al snel een winterproof stacaravan die voldoet aan uw wensen.

Verwarming en isolatie

Als onze stacaravans zijn voorzien van een goede verwarming en gebouwd met de beste isolatie. Zo weet u zeker dat de warmte lekker binnen blijft en u niet te hard hoeft te stoken. 

Doordat wij de meeste van onze modellen in eigen regie bouwen, weten we ook dat de isolatie en verwarming van de hoogste kwaliteit zijn. Dat mag natuurlijk niet ontbreken. 

Een goed verwamde en winterproof stacaravan is vooral erg belangrijk wanneer u vaak gebruik maakt van de caravan. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw caravan. Bij het kopen van een Tweede verblijf is het dus zeker iets waar u goed op moet letten. Ook geldt voor veel mensen dat een stacaravan een goede oplossing is als Wooncaravan.

Komt u bij ons langs?

U kunt bij ons een winterproof stacaravan aanschaffen online door ons Aanbod te bekijken. Echter is het vaak veel fijner om de caravan in het echt te zien en te bespreken. De stacaravans staan bij ons in het Experience center. Daarnaast wordt u geholpen door vakkundig personeel die u graag helpt en adviseert over alle mogelijkheden.

Caravandeal Experience center

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@caravandeal.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60

Ons aanbod voor een winterproof stacaravan

Binnen ons aanbod bevinden zich diverse winterproof stacaravans. Wist u bijvoorbeeld dat u door middel van de winterproof filter zeer eenvoudig een overzicht krijgt van winterproof stacaravans welke wij momenteel te koop aanbieden?

Winterproof stacaravan

Zo bieden wij al een winterproof stacaravan aan vanaf 19.500,-. Dus bent u geïnteresseerd om een stacaravan te kopen? Bekijk gerust ons aanbod en laat u vrijblijvend informeren over onze winterproof stacaravans.

Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be