Winterproof stacaravan

Bent u op zoek naar een chalet of stacaravan welke lekker warm en behaaglijk is gedurende de wintermaanden? De chalets en stacaravans van Caravandeal bieden alle faciliteiten om heerlijk de koude wintermaanden door te komen.

Verwarming en isolatie

Als onze stacaravans zijn voorzien van een goede verwarming en gebouwd met de beste isolatie. Zo weet u zeker dat de warmte lekker binnen blijft en u niet te hard hoeft te stoken. 

Doordat wij de meeste van onze modellen in eigen regie bouwen, weten we ook dat de isolatie en verwarming van de hoogste kwaliteit zijn. Dat mag natuurlijk niet ontbreken. 

Ons aanbod stacaravans

Binnen ons aanbod bevinden zich diverse winterproof stacaravans. Wis tu bijvoorbeeld dat uw door middel van de winterproof filter zeer eenvoudig een overzicht krijgt van winterproof stacaravans welke wij momenteel te koop aanbieden.

Winterproof stacaravan

Zo bieden wij al een winterproof stacaravan aan vanaf 19.500,-. Dus bent u geïnteresseerd om een stacaravan te kopen? Bekijk gerust ons aanbod en laat u vrijblijvend informeren over onze winterproof stacaravans.

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 71 74 60 of mail naar info@caravandeal.be