Wooncaravan

Bent u op zoek naar een wooncaravan welke van alle gemakken is voorzien? Wij hebben een ruim assortiment wooncaravans te koop. Ons aanbod varieert van een tweedehands wooncaravan tot een volledig nieuwe wooncaravan, volledig uitgerust met alle voorzieningen welke u zich kan wensen.

Wooncaravan

Een wooncaravan is vaak erg ruim en comfortabel. Het voelt al snel aan als een tweede thuis. Vaak zien we dat mensen tijdelijk in een wooncaravan wonen, maar ook voor langere tijd is het een goede oplossing. Een wooncaravan is in verhouding erg voordelig en vaak erg gezellig op verschillende parken en campings. Onze wooncaravans zijn erg luxe en mooi. De wooncaravans worden vaak praktisch ingericht, maar u kunt zelf vaak ook meedenken over de inrichting. 

Winterproof wooncaravan

Wanneer u voor langere tijd in een wooncaravan wilt wonen, maakt u in Nederland ook veel verschillende weersomstandigheden mee. Helaas is het in Nederland niet altijd mooi en lekker weer. Het is dan ook belangrijk dat wanneer het koud is, u er lekker warm bij zit. Bij Caravandeal zorgen we ervoor dat al onze wooncaravans winterproof zijn. 

Prefab woning

Een prefab woning is een woning waarvan de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd. De componenten worden kant-en-klaar aangeleverd vanuit de fabriek. De prefab woningen zijn woningen die u kunt verplaatsen en overal neer kunt zetten naar uw keus. Caravandeal kan een prefab woning plaatsen op een camping naar keus, maar ook bijvoorbeeld in uw eigen tuin. Dit wordt vaak gedaan om te gebruiken als mantelzorgwoning.

Luxe stacaravan kopen

Wanneer u voor langere tijd wilt wonen in een stacaravan, is het vaak belangrijk dat deze van alle luxe is voorzien. Bij Caravandeal vindt u ontzettend veel luxe stacaravans. In ons assortiment vindt u ook vaak Willerby stacaravans. Deze staan bekend om de luxe, comfort en kwaliteit. Bij Caravandeal heeft u vaak zelf de mogelijkheid om voorzieningen toe te voegen, zodat de stacaravan is voorzien van al uw wensen. Naast stacaravans bieden wij ook erg luxe chalets aan. Caravandeal heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van luxe stacaravans tegen een betaalbare prijs. 

wooncaravan

Rendement van uw wooncaravan

Op de parken van Parador heeft u de mogelijkheid op uw wooncaravan onder te verhuren. Onder verhuren van uw wooncaravan kan met een mogelijk rendement tot maar liefst 15% op jaarbasis. 

Wilt u graag meer informatie over onderverhuren van uw wooncaravan?

Wooncaravan onderverhuren

Komt u langs?

Caravandeal Experience Center

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@caravandeal.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be