Wooncaravan

Bent u op zoek naar een wooncaravan welke van alle gemakken is voorzien? Wij hebben een ruim assortiment wooncaravans te koop. Ons aanbod varieert van een tweedehands wooncaravan tot een volledig nieuwe wooncaravan, volledig uitgerust met alle voorzieningen welke u zich kan wensen.

Wooncaravan

Een wooncaravan is vaak erg ruim en comfortabel. Het voelt al snel aan als een tweede thuis. Vaak zien we dat mensen tijdelijk in een wooncaravan wonen, maar ook voor langere tijd is het een goede oplossing. Een wooncaravan is in verhouding erg voordelig en vaak erg gezellig op verschillende parken en campings. Onze wooncaravans zijn erg luxe en mooi. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze wooncaravans Winterproof zijn. Bekijk ons Aanbod!

Ontdekkingsdagen

Bent u benieuwd naar onze laatste modellen wooncaravans? 
Op 4,5 & 11,12 & 18,19 maart organiseren wij onze jaarlijkse "Ontdekkingsdagen", waar wij u graag kennis willen laten maken met onze laatste modellen wooncaravans en wij u kunnen voorzien van extra informatie.

Daarnaast vindt u tal van interessante aanbiedingen tijdens onze ontdekkingsdagen en profiteert u van zeer scherpe prijzen. Bij aankoop van een wooncaravan krijgt u ook een gratis jaarplaats voor 2017 bij een Parador Vakantiepark naar keuze.

Meer informatie vindt u op OPENDEURWEEKEND

Komt u langs?

Caravandeal Experience Center

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@caravandeal.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60

Rendement van uw wooncaravan

Op de Parken van Parador heeft u de mogelijkheid op uw wooncaravan onder te verhuren. Onder verhuren van uw wooncaravan kan met een mogelijk rendement tot maar liefst 15% op jaarbasis. 

WIlt u graag meer informatie over onder verhuren van uw wooncaravan?

Wooncaravan onder verhuren

Wooncaravan brochuren aanvragen

Wilt u alvast meer informatie ontvangen over uw nieuwe wooncaravan? Download onze brochures of vraag uw brochure op maat aan.

Brochure aanvragen

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regie gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be