Wooncaravan

Bent u op zoek naar een wooncaravan in België welke van alle gemakken is voorzien? Wij hebben een ruim assortiment wooncaravans te koop. Ons aanbod varieert van een tweedehands wooncaravan tot een volledig nieuwe wooncaravan, volledig uitgerust met alle voorzieningen welke u zich kan wensen.

Bekijk het aanbod

Wooncaravan

Een wooncaravan is vaak erg ruim en comfortabel. Het voelt al snel aan als een tweede thuis. Vaak zien we dat mensen tijdelijk in een wooncaravan wonen, maar ook voor langere tijd is het een goede oplossing. Een wooncaravan is in verhouding erg voordelig en vaak erg gezellig op verschillende parken en campings. Onze wooncaravans zijn erg luxe en mooi. De wooncaravans worden vaak praktisch ingericht, maar u kunt zelf vaak ook meedenken over de inrichting. 

Winterproof wooncaravan kopen

Wanneer u voor langere tijd in een wooncaravan wilt wonen, maakt u in Nederland ook veel verschillende weersomstandigheden mee. Helaas is het in Nederland niet altijd mooi en lekker weer. Het is dan ook belangrijk dat wanneer het koud is, u er lekker warm bij zit. Bij Caravandeal zorgen we ervoor dat al onze wooncaravans winterproof zijn. 

Prefab woning

Een prefab woning is een woning waarvan de belangrijkste componenten niet op de bouwplaats worden gefabriceerd. De componenten worden kant-en-klaar aangeleverd vanuit de fabriek. De prefab woningen zijn woningen die u kunt verplaatsen en overal neer kunt zetten naar uw keus. Caravandeal kan een prefab woning plaatsen op een camping naar keus, maar ook bijvoorbeeld in uw eigen tuin. Dit wordt vaak gedaan om te gebruiken als mantelzorgwoning.

Luxe stacaravan kopen

Wanneer u voor langere tijd wilt wonen in een stacaravan, is het vaak belangrijk dat deze van alle luxe is voorzien. Bij Caravandeal vindt u ontzettend veel luxe stacaravans. In ons assortiment vindt u ook vaak Willerby stacaravans. Deze staan bekend om de luxe, comfort en kwaliteit. Bij Caravandeal heeft u vaak zelf de mogelijkheid om voorzieningen toe te voegen, zodat de stacaravan is voorzien van al uw wensen. Naast stacaravans bieden wij ook erg luxe chalets aan. Caravandeal heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van luxe stacaravans tegen een betaalbare prijs. 

Bekijk ons aanbod

Expo1

Handige accessoires

Bij uw wooncaravan kunt u allerlei handige accessoires kopen. Bijvoorbeeld een op maat gemaakte trap, zodat u nooit meer met een opstapje hoeft te klungelen. Extra handig: wij hebben diverse trappen met balustrade in ons assortiment. Daarmee is dit een veilige keuze voor gezinnen met kleine kinderen of vakantiegangers die slecht ter been zijn.

Maar u kunt ook een terras bij uw wooncaravan laten plaatsen. Zo kunt u elke dag van het mooie weer genieten. Net als bij de trappen heeft u ook bij uw terras de mogelijkheid om een balustrade toe te voegen. Natuurlijk hangt de grootte en vorm van uw terras af van uw stacaravan en staanplaats. Daarom leveren wij altijd maatwerk.

Kent u de nieuwste trend al? Tegenwoordig is een houten terras met overkapping erg populair. Hiermee kunt u met mooi én slecht weer heerlijk buiten zitten. Lekker in de buitenlucht ontbijten of genieten van het rustgevende geluid van de regendruppels op het dak. Dit accessoire is een must-have voor mensen die hun stacaravan het hele jaar door willen kunnen gebruiken!

Bekijk hier alle accessoires

Rendement van uw wooncaravan

Op de parken van Parador heeft u de mogelijkheid op uw wooncaravan onder te verhuren. Onderverhuren van uw wooncaravan kan met een mogelijk rendement tot maar liefst 15% op jaarbasis. 

Wilt u graag meer informatie over onderverhuren van uw wooncaravan?

Neem contact op

Komt u langs?

Caravandeal Experience Center

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@caravandeal.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60