Woonchalet kopen België

Genieten met familie of vrienden van een eigen chalet of stacaravan, wie wil dat nou niet? Uw eigen luxe vakantiewoning, ingericht naar eigen stijl met een terras waar u kunt genieten van de zon en lekker kunt ontspannen. Bij Caravandeal helpen wij u graag met de aanschaf van een nieuw vakantieverblijf.

Plan een afspraak in

Ruim aanbod chalets en stacaravans

Wij bieden een ruim assortiment aan stacaravans en woonchalets. Verschillende formaten en verschillende prijsklassen zorgen ervoor dat u al snel een woning vindt die bij u past. Wilt u zelf een kijkje komen nemen in een woonchalet? Dat kan! Bezoek dan ons Experience center waar wij meer dan 30 modellen hebben staan.

Ook bieden wij verschillende occasions aan. Kortom, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe stacaravan of een jonge tweedehands stacaravan, zit u goed bij Caravandeal!

De mooiste staanplaatsen

Natuurlijk wilt u een eigen vakantieverblijf op een fijne plek. Een staanplaats met een natuurrijke omgeving of bijvoorbeeld voldoende activiteiten in de buurt voor de kinderen. Wij helpen u met het zoeken van de juiste staanplaats die past bij uw wensen. Wij werken samen met 8 verschillende vakantieparken, keuze genoeg! 

woonchalet kopen

Vakantieverblijf op maat

Al meer dan 15 jaar werken wij aan stacaravans en woonchalets. Onze adviseurs denken graag met u mee over de aanschaf van een nieuw vakantieverblijf. Wilt u graag een stacaravan of woonchalet op maat? Dat is ook mogelijk bij Caravandeal, neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op