Zorgwoning

Steeds vaker zien wij dat mensen op zoek zijn naar een zorgwoning voor ouders of grootouders voor in de tuin of op het erg. Bij Caravandeal vindt u mooie, comfortabele en luxe stacaravans en chalets. Hierin kunnen ouderen hun goede oude dag doorbrengen. 

Een Stacaravan of Chalet als Zorgwoning

Het voordeel van deze stacaravans is dat ze gelijkvloers zijn en volledig in te richten naar wens. Hierdoor kunnen er aanpassingen worden gedaan wanneer iemand niet meer zo mobiel is of een handicap heeft. Door een stacaravan of chalet te plaatsen in uw tuin, kunt u als mantelzorger dichtbij uw ouders of grootouders zijn. Voor ouderen is het erg belangrijk om bij dierbaren in de buurt te zijn. Voor beide is dit dan de beste oplossing. Ontdek dan de vele mogelijkheden die Caravandeal u kan bieden. In ons uitgebreide assortiment zorgwoningen vindt u altijd een geschikt onderkomen.

We zien het steeds vaker dat in de tuin een zorgwoning wordt geplaatst voor ouders of zorgbehoevende familie. Op deze manier is degene die verzorging nodig heeft altijd dichtbij, maar houdt iedereen toch een eigen woonplek. Voor veel mensen is dit een ideale oplossing.

Meer over een Mantelzorgwoning

Mantelzorg

Komt u langs?

Caravandeal Experience Center

Merksplassesteenweg 104
(achteraan parking Winkelcentrum Breebos)
2310 Rijkevorsel

info@caravandeal.be
Tel: +32 (0)478 81 74 60

Aanbod

De zekerheden van Caravandeal

Importeur en fabrikant
Wij streven vanuit een constante drang naar innovatie
Al meer dan 15 jaar
Koploper op het gebied van stacaravans en wooncaravans.
Vrijwel alles kan
Daar de meeste van onze modellen in eigen regio gebouwd worden
Onze adviseurs
Staan steeds ter uwer beschikking om u te adviseren voor, tijdens en na uw aankoop

Meer info?  +32 (0)478 81 74 60 of mail naar info@caravandeal.be